Sidan innehåller annonslänkar
Bosch

Bosch Prp6a6d70 Gashäll - Svart

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Med 4 värmezoner får du med Prp6a6d70 från Bosch en inbyggnadshäll som motsvarar det man förväntar av ett hushåll på 3-5 personer. Gashällar för inbyggnad är både de professionella kockarnas och amatörkockarnas favorithäll, eftersom du blixtsnabbt kan ändra temperatur. Det kräver dock en gasanslutning, så får du inte gas levererat via fastigheten ska du själv installera en gasbehållare. Inbyggnadshällens bredd är 606 mm och djupet är 527 mm.


Jämför produkt Bosch Prp6a6d70 Gashäll - Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Bosch Prp6a6d70 Gashäll - Svart i kategorin Gashällar här hos oss.

Kategori: Gashällar
Artikelnummer: PRP6A6D70
Visa fler

Från kunskapsbanken

Svart

Svart är en riktigt mörk färg som i idealfallet inte drar mot någon annan färg, alltså saknar kulörthet. I det standardiserade färgbeteckningssystemet NCS är svart en av sex elementarfärger och betecknas med S. Till skillnad från kulörta färger kan svart inte definieras genom hänvisning till strålningsvåglängd. Upplevelsen av svart uppstår i stället genom kontrast mot någonting som vi ser som vitt.