Sidan innehåller annonslänkar

Char-broil Advantage 445 S Gasolgrill

Jämför produkt Char-broil Advantage 445 S Gasolgrill online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Char-broil Advantage 445 S Gasolgrill i kategorin Gasolgrill här hos oss.

Produktinformation

Med Char-Broils nya Advantage Line av gasolgrill hittar du alltid en grill som passar dina behov och garanterar dig ett perfekt resultat varje gång. Grillen har högt lock.

Locket är tillverkat i rostfritt stål och försett med termometer och starkt grepp i rostfritt stål med isolerande mjukt grepp. Alla grepp är med isolerande mjukt grepp.

Locket är dubbelsidigt vilket förhindrar att värmen missfärgar locket. Både brännare och flamskyddsmedel är tillverkade av rostfritt stål.

De fyra brännarna i rostfritt stål brinner i toppen, vilket ger bättre temperaturkontroll över grillen. Grillen har ett patenterat infrarött grillsystem "Tru Infrared".

Den infraröda grillen ger dig följande fördelar Grillen värms upp snabbare än en traditionell gasolgrill på grillen, vilket minskar tillagningstiden. De infraröda grillarna ser till att värmen fördelas till hela grillytan och justeras enkelt från stark värme till "låg och långsam".

Infraröd grillning minskar risken för feta lågor under tillagningen. Grillen har 4 hjul med lås på de två.

SureFire® elektronisk tändning på varje brännare och stor brödhylla. Frontpanelen och framdörrarna är också gjorda av rostfritt stål.

Grillen har en sidobrännare med "platt" lock och ett stort sidobord. Bakom de två dörrarna på framsidan finns ett stort förvaringsutrymme.

Produkter från kända varumärken
Serveringsfat

Serveringsfat från Sthål

Se alla produkter
Vattenkokare

Vattenkokare från Kitchenaid

Se alla produkter
Ljuslyktor

Ljuslyktor från Klimchi

Se alla produkter
Laddare  kablar

Laddare kablar från Cellularline

Se alla produkter