Sidan innehåller annonslänkar

Char-broil Grill2go X200 Gasolgrill

Jämför produkt Char-broil Grill2go X200 Gasolgrill online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Char-broil Grill2go X200 Gasolgrill i kategorin Gasolgrill här hos oss.

Produktinformation

Charbroil X200 - Grill2GO är en praktisk och mycket stabil gasgrill med en rostfri brännare på 2,8 kWh. Locket och botten är gjorda av aluminium.

De kraftfulla bärhandtagen och gångjärnen gör grillen säker och enkel att transportera. Grillen har en inbyggd termometer i locket, steglös reglering av värmen och antändning med en knapptryckning.

Under grillen finns en avtagbar droppbricka. Grillen har CharBroils TRU-infraröda grillsystem som garanterar en minimal förbrukning av gas och ett perfekt grillresultat.

Charbroil X200 använder små engångsburkar (medföljer ej). Grillen levereras tillsammans. .

Se gärna också

Char-broil Professional 3400s Gasolgrill - Rostfritt Stål

Med Char-Broils Professional-serie av gasgrillar får du lite mer. Solid och stark konstruktion av ram, sidobord och eldstäder. Extra högt lock med ändkåpor. Locket är tillverkat av rostfritt stål och utrustad med en stor termometer och ett starkt handtag i rostfritt stål. Locket är dubbelsittande, vilket förhindrar att värmen missfärgas locket. Den nya eldstaden är gjord av en bit emaljerat stål med runda kanter, vilket gör den stark, tät och lätt att rengöra. Både brännare och flamskyddsmedel är gjorda av rostfritt stål. De tre rostfria brännarna brinner högst upp, vilket ger bättre temperaturkontroll över grillen. Grillen har ett patenterat infrarött grillsystem "Tru Infrared". Den infraröda grillningen ger dig följande fördelar: De infraröda grillarna säkerställer att värmen fördelas till hela grillområdet och justeras enkelt från stark värme till "låg och långsam". Infraröd grillning minskar risken för feta flammor under tillagningen. Grillen har 4 hjul, SureFire® elektronisk tändning på varje brännare, brödhylla och grillrist i kraftigt gjutjärn. Grillen har extra stora sidobord i rostfritt stål. Frontpanelen och ytterdörrarna är i rostfritt stål. Grillen är också utrustad med en sidobrännare, som är perfekt för att laga potatis, göra sås eller liknande. Den stora grillplatsen gör också grillen lämplig för större grillar.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Vakuumförseglare

Vakuumförseglare från Caso

Se alla produkter
Krukor

Krukor från Vintage

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Kosta Boda

Se alla produkter
Massagedynor

Massagedynor från Beurer

Se alla produkter