Sidan innehåller annonslänkar

Char-broil Performance 440 B Gasolgrill

Beställ Char-broil Performance 440 B Gasolgrill på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Char-broil Performance 440 B Gasolgrill inom kategorin Gasolgrill.

Produktinformation

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren grillmästare har våra modeller en imponerande förstklassig design och hantverk i toppkvalitet. Prestandagrillen med 4 brännare i antingen svart eller rostfritt stål har en temperaturmätare på locket som säkerställer perfekt grillkontroll.

Kontrollpanel och lock i rostfritt stålställ för ökad hållbarhet. De emaljerade grillgallren är mycket lätta att rengöra och tål maskindisk.

Se gärna också

Char-broil Professional 2200b Gasolgrill - Svart

Grillen med 2 brännare från Professional-serien är den perfekta mastergrillen i medelstorlek. Båda sidoborden kan fällas ned så att grillen tar mindre plats. Det startas med en knapptryckning. Med hjälp av infraröd teknik värms denna grill snabbare, blir varmare och har en jämnare värmefördelning, vilket resulterar i färre bloss och saftigare kött. Gjutjärngrillar garanterar utmärkt prestanda och perfekta grillband. En stor dörr döljer gasflaskan och möjliggör extra förvaring.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Serax

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Georg Jensen

Se alla produkter
Kastruller

Kastruller från Demeyere

Se alla produkter
Övrigt  tillbehör köksfläktar

Övrigt tillbehör köksfläktar från Franke

Se alla produkter