Sidan innehåller annonslänkar

Char-broil Professional 3400b Gasolgrill - Svart

Beställ Char-broil Professional 3400b Gasolgrill - Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Char-broil Professional 3400b Gasolgrill - Svart inom kategorin Gasolgrill.

Produktinformation

PROFESSIONAL 3400 B Grillen med 3 brännare från Professional-serien är den perfekta mastergrillen i medelstorlek. Det startas med en knapptryckning.

Med hjälp av infraröd teknik värms denna grill snabbare, blir varmare och har en jämnare värmefördelning, vilket resulterar i färre bloss och saftigare kött. Gjutjärngrillar garanterar utmärkt prestanda och perfekta grillmärken.

Se gärna också

Char-broil Professional 2200b Gasolgrill - Svart

Grillen med 2 brännare från Professional-serien är den perfekta mastergrillen i medelstorlek. Båda sidoborden kan fällas ned så att grillen tar mindre plats. Det startas med en knapptryckning. Med hjälp av infraröd teknik värms denna grill snabbare, blir varmare och har en jämnare värmefördelning, vilket resulterar i färre bloss och saftigare kött. Gjutjärngrillar garanterar utmärkt prestanda och perfekta grillband. En stor dörr döljer gasflaskan och möjliggör extra förvaring.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Ölglas

Ölglas från Luigi Bormioli

Se alla produkter
Borstar

Borstar från Iris Hantverk

Se alla produkter
Vajerhängda köksfläktar

Vajerhängda köksfläktar från Witt

Se alla produkter
Glasunderlägg

Glasunderlägg från Morris & Co

Se alla produkter