Char-broil Professional 3400s Gasolgrill - Rostfritt Stål

Jämför produkt Char-broil Professional 3400s Gasolgrill - Rostfritt Stål online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Char-broil Professional 3400s Gasolgrill - Rostfritt Stål i kategorin Gasolgrill här hos oss.

Produktinformation

Med Char-Broils Professional-serie av gasgrillar får du lite mer. Solid och stark konstruktion av ram, sidobord och eldstäder.

Extra högt lock med ändkåpor. Locket är tillverkat av rostfritt stål och utrustad med en stor termometer och ett starkt handtag i rostfritt stål.

Locket är dubbelsittande, vilket förhindrar att värmen missfärgas locket. Den nya eldstaden är gjord av en bit emaljerat stål med runda kanter, vilket gör den stark, tät och lätt att rengöra.

Både brännare och flamskyddsmedel är gjorda av rostfritt stål. De tre rostfria brännarna brinner högst upp, vilket ger bättre temperaturkontroll över grillen.

Grillen har ett patenterat infrarött grillsystem "Tru Infrared". Den infraröda grillningen ger dig följande fördelar De infraröda grillarna säkerställer att värmen fördelas till hela grillområdet och justeras enkelt från stark värme till "låg och långsam".

Infraröd grillning minskar risken för feta flammor under tillagningen. Grillen har 4 hjul, SureFire® elektronisk tändning på varje brännare, brödhylla och grillrist i kraftigt gjutjärn.

Grillen har extra stora sidobord i rostfritt stål. Frontpanelen och ytterdörrarna är i rostfritt stål.

Grillen är också utrustad med en sidobrännare, som är perfekt för att laga potatis, göra sås eller liknande. Den stora grillplatsen gör också grillen lämplig för större grillar. .

Produkter från kända varumärken
Vaser

Vaser från Reijmyre Glasbruk

Se alla produkter
Krokar

Krokar från Byon

Se alla produkter
Kokböcker

Kokböcker från CALAZO

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Muurla

Se alla produkter