Sidan innehåller annonslänkar
Bosch

Bosch Pkn645b17 Glaskeramikhäll

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Beställ Bosch Pkn645b17 Glaskeramikhäll på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Bosch Pkn645b17 Glaskeramikhäll inom kategorin Glaskeramikhällar.

Produktinformation

Då inbyggnadshällen Pkn645b17 från Bosch har 4 värmezoner är den perfekt till ett hushåll på 3-5 personer. Fördelen med en keramisk spishäll är att de passar in och kan installeras överallt.

Då inbyggnadshällen Pkn645b17 från Bosch har 4 värmezoner är den perfekt till ett hushåll på 3-5 personer. Fördelen med en keramisk spishäll är att de passar in och kan installeras överallt. De har inte lika snabba temperaturskiftningar som induktionshällar men fördelen är att du kan fortsätta använda dina kastruller, pannor och grytor - och slipper att gå ut och köpa nytt. Och så är de dessutom lätta att hålla rena.

Då inbyggnadshällen Pkn645b17 från Bosch har 4 värmezoner är den perfekt till ett hushåll på 3-5 personer. Fördelen med en keramisk spishäll är att de passar in och kan installeras överallt. De har inte lika snabba temperaturskiftningar som induktionshällar men fördelen är att du kan fortsätta använda dina kastruller, pannor och grytor - och slipper att gå ut och köpa nytt. Och så är de dessutom lätta att hålla rena. Inbyggnadshällens mått är 583x513 mm (Bredd x Djup). .

Visa fler