Bosch

Bosch Pkn645bb2e Serie 4 Glaskeramikhäll - Svart

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Serie | 4 Glaskeramikhäll 60 cm Svart, med ram TouchSelect-styrning gör det smidigt att välja kokzon och önskad effekt. RoasterZone Kokzon med automatisk anpassning av storleken, perfekt för t.ex. stora stekgrytor. Kokzon som kan utvidgas till 21 cm och anpassas till olika kokkärl. Ram i rostfritt stål En låg ram runt hällen som är pefekt vid montering i köksbänkar. ReStart om det kokar över för dig så stänger hällen av sig automatiskt och sparar de senaste inställningarna.


Jämför produkt Bosch Pkn645bb2e Serie 4 Glaskeramikhäll - Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Bosch Pkn645bb2e Serie 4 Glaskeramikhäll - Svart i kategorin Glaskeramikhällar här hos oss.

Kategori: Glaskeramikhällar
Artikelnummer: PKN645BB2E
Visa fler

Från kunskapsbanken

Serie

Serie kan syfta på: Serie (matematik) – en summa av en talföljd Serie (sport) – en form av organiserad tävlan mellan flera lag i idrott Serie (gudstjänst) – en för olika delar av kyrkoåret särskilt gudstjänstordning, vilket främst gäller mässmusiken Serie (geologi) - en enhet inom kronostratigrafi Bokserie – ett antal böcker vilka publiceras som sammanhängande Filmserie – en samling filmer relaterade till varandra Tecknad serie – en illustrerad berättelse Serietidning – en tidning som i huvudsak innehåller tecknade serier Serieskapare – en person som skapar tecknade serier Seriealbum – en publikation med tecknade serier. Seriebok – en bok som främst innehåller tecknade serier Serieroman – en längre tecknad serie i bokform Disneyserier – de tecknade serier som görs på licens från Walt Disney Company TV-serie – en följd av avsnitt med dramatiskt innehåll

114

114 (CXIV) var ett normalår som började en söndag i den julianska kalendern.

Svart

Svart är en riktigt mörk färg som i idealfallet inte drar mot någon annan färg, alltså saknar kulörthet. I det standardiserade färgbeteckningssystemet NCS är svart en av sex elementarfärger och betecknas med S. Till skillnad från kulörta färger kan svart inte definieras genom hänvisning till strålningsvåglängd. Upplevelsen av svart uppstår i stället genom kontrast mot någonting som vi ser som vitt.