Asko

Asko Cc963614s Glaskeramikspis - Rostfritt Stål

Kontrollera pris

Köp nu

Jämför produkt Asko Cc963614s Glaskeramikspis - Rostfritt Stål online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Asko Cc963614s Glaskeramikspis - Rostfritt Stål i kategorin Glaskeramikspisar här hos oss.

Produktinformation

Om du föredrar enkel och flexibel matlagning är Cc963614s från ASKO ett bra alternativ. Du behöver inte byta ut kastruller och pannor och det är bara att ansluta den till ditt eluttag.

Rengöringen går också snabbt och du får enkelt bort både fettstänk och matspill utan att skrubba. Denna spis har 4 kokfält och passar därför utmärkt till ett hushåll på 3-4 personer.

Ugnsutrymmet är i den mellanstora kategorin på denna spis. Med plats till 71 liter är den ett utmärkt val till ett hushåll på 3-4 personer.

Den har en ångrengöringsfunktion som gör ugnen betydligt enklare att rengöra. Allt du ska göra är att hälla vatten i en långpanna och starta ångrengöringsprogrammet.

Teleskopskenorna som följer med till denna ugn gör det enkelt att sätta in och ta ut maten och du minimerar risken för att bränna dig. Då ugnen har en medföljande stektermometer som sitter inbyggd i ugnen får du enkelt möra stekar och håller hela tiden öga med matens temperatur.

Teleskopskenorna som följer med till denna ugn gör det enkelt att sätta in och ta ut maten och du minimerar risken för att bränna dig. OBS Spisen levereras exkl.

Från kunskapsbanken

Asko

Asko kan syfta på: Asko Oy – ett finskt företag för försäljning av möbler och inredningsdetaljer grundat 1918, sedan 1999 Uponor Asko Appliances – ett företag i vitvarubranschen ägt av Asko Oy 1988–2010, numera av Gorenje Asko Cylinda – tidigare varumärke för Asko Appliances, se Asko Appliances

Crystal

Crystal är en singel av bandet New Order. Låten finns med på deras album Get Ready. Den amerikanska rockgruppen The Killers har tagit sitt namn från en logo på bastrumman av ett fiktivt band i musikvideon för Crystal.