Sidan innehåller annonslänkar
Bosch

Bosch Hka000020u Glaskeramikspis - Vit

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Jämför produkt Bosch Hka000020u Glaskeramikspis - Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Bosch Hka000020u Glaskeramikspis - Vit i kategorin Glaskeramikspisar här hos oss.

Produktinformation

Om du föredrar enkel och flexibel matlagning är Hka000020u från Bosch ett bra alternativ. Du behöver inte byta ut kastruller och pannor och det är bara att ansluta den till ditt eluttag.

Om du föredrar enkel och flexibel matlagning är Hka000020u från Bosch ett bra alternativ. Du behöver inte byta ut kastruller och pannor och det är bara att ansluta den till ditt eluttag. Rengöringen går också snabbt och du får enkelt bort både fettstänk och matspill utan att skrubba. Med 4 värmezoner får du en spis som enkelt kan klara matlagningen till 3-4 personer.

Om du föredrar enkel och flexibel matlagning är Hka000020u från Bosch ett bra alternativ. Du behöver inte byta ut kastruller och pannor och det är bara att ansluta den till ditt eluttag. Rengöringen går också snabbt och du får enkelt bort både fettstänk och matspill utan att skrubba. Med 4 värmezoner får du en spis som enkelt kan klara matlagningen till 3-4 personer. Ugnen i denna spis räknas med sina 71 liter, till en mellanstor modell. Det betyder att du utan problem kan laga mat till 3-4 personer.

Om du föredrar enkel och flexibel matlagning är Hka000020u från Bosch ett bra alternativ. Du behöver inte byta ut kastruller och pannor och det är bara att ansluta den till ditt eluttag. Rengöringen går också snabbt och du får enkelt bort både fettstänk och matspill utan att skrubba. Med 4 värmezoner får du en spis som enkelt kan klara matlagningen till 3-4 personer. Ugnen i denna spis räknas med sina 71 liter, till en mellanstor modell. Det betyder att du utan problem kan laga mat till 3-4 personer. Denna spis levereras med sladd. .

Visa fler

Från kunskapsbanken

Vit

Vita färger är mycket ljusa och har ingen eller endast mycket liten dragning mot någon annan färg.