Bosch

Bosch Hkr39a250u Glaskeramikspis - Rostfritt Stål

8249 kr 5990 kr-27%
Kontrollera pris

Läs mer och köp

Beställ Bosch Hkr39a250u Glaskeramikspis - Rostfritt Stål på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Bosch Hkr39a250u Glaskeramikspis - Rostfritt Stål inom kategorin Glaskeramikspisar.

Produktinformation

Hkr39a250u från Bosch är en glaskeramikspis vilket är den mest populära typ av spis idag. Hällen är enkel att göra ren och spisen kan anslutas i vilket som helst kök utan att du behöver byta ut dina kastruller eller ha gas anslutet till fastigheten.

Hkr39a250u från Bosch är en glaskeramikspis vilket är den mest populära typ av spis idag. Hällen är enkel att göra ren och spisen kan anslutas i vilket som helst kök utan att du behöver byta ut dina kastruller eller ha gas anslutet till fastigheten. Är ni 3-4 personer i hushållet är denna spis med sina 4 värmezoner ett utmärkt alternativ. Spisens ugn har plats till 66 liter, så det kan utan problem enkelt lagas mat till 3-4 personer.

Hkr39a250u från Bosch är en glaskeramikspis vilket är den mest populära typ av spis idag. Hällen är enkel att göra ren och spisen kan anslutas i vilket som helst kök utan att du behöver byta ut dina kastruller eller ha gas anslutet till fastigheten. Är ni 3-4 personer i hushållet är denna spis med sina 4 värmezoner ett utmärkt alternativ. Spisens ugn har plats till 66 liter, så det kan utan problem enkelt lagas mat till 3-4 personer. Det kommer med en sladd när du köper denna spis. .

Visa fler

Från kunskapsbanken

Crystal

Crystal är en singel av bandet New Order. Låten finns med på deras album Get Ready. Den amerikanska rockgruppen The Killers har tagit sitt namn från en logo på bastrumman av ett fiktivt band i musikvideon för Crystal.