Bosch

Bosch Hkr39a250u Serie 4 Glaskeramikspis - Rostfritt Stål

8539 kr 5499 kr-36%
Kontrollera pris

Läs mer och köp

Fördelen med Hkr39a250u från Bosch är att du kan installera din i vilket kök som helst. Du behöver varken köpa nya kastruller och pannor eller tänka på om det finns gas till fastigheten. Att den glaskeramiska hällen är enkel att göra ren, gör det heller inte värre. Är ni 3-4 personer i hushållet är denna spis med sina 4 värmezoner ett utmärkt alternativ. Spisens ugn har plats till 66 liter, så det kan utan problem enkelt lagas mat till 3-4 personer. Det kommer med en sladd när du köper denna spis.


Beställ Bosch Hkr39a250u Serie 4 Glaskeramikspis - Rostfritt Stål på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Bosch Hkr39a250u Serie 4 Glaskeramikspis - Rostfritt Stål inom kategorin Glaskeramikspisar.

Kategori: Glaskeramikspisar
Artikelnummer: HKR39A250U
Visa fler

Från kunskapsbanken

Serie

Serie kan syfta på: Serie (matematik) – en summa av en talföljd Serie (sport) – en form av organiserad tävlan mellan flera lag i idrott Serie (gudstjänst) – en för olika delar av kyrkoåret särskilt gudstjänstordning, vilket främst gäller mässmusiken Serie (geologi) - en enhet inom kronostratigrafi Bokserie – ett antal böcker vilka publiceras som sammanhängande Filmserie – en samling filmer relaterade till varandra Tecknad serie – en illustrerad berättelse Serietidning – en tidning som i huvudsak innehåller tecknade serier Serieskapare – en person som skapar tecknade serier Seriealbum – en publikation med tecknade serier. Seriebok – en bok som främst innehåller tecknade serier Serieroman – en längre tecknad serie i bokform Disneyserier – de tecknade serier som görs på licens från Walt Disney Company TV-serie – en följd av avsnitt med dramatiskt innehåll

114

114 (CXIV) var ett normalår som började en söndag i den julianska kalendern.

Crystal

Crystal är en singel av bandet New Order. Låten finns med på deras album Get Ready. Den amerikanska rockgruppen The Killers har tagit sitt namn från en logo på bastrumman av ett fiktivt band i musikvideon för Crystal.