Sidan innehåller annonslänkar

Viski - Belmont Vinmarkör 6-pack Guld


Jämför produkt Viski - Belmont Vinmarkör 6-pack Guld online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Viski - Belmont Vinmarkör 6-pack Guld i kategorin Glasmarkörer här hos oss.

Produktinformation

Viski är ett märke som satsar på moderna tillbehör för vin och baren med klassiska funktioner och exceptionell design. Med produkter i hög kvalité erbjuder dom allt du behöver till baren och lite till.Vinmarkörer från Visti.

6-pack. Perfekt att sätta på foten på glaset vid en bjudning för att enkelt hålla koll på sitt glas. .

Se gärna också

Lana of Sweden - Celebration Glasdekoration 6-pack Antracit/Guld

Med eleganta glasdekorationerna från Lana of Sweden förgyller du drinken samtidigt som du enkelt håller koll på vilket glas som är ditt. Glasmarkörerna i svart och guld har sex olika motiv och är tillverkade i vattenavvisande kvalitetspapper. Återanvändbara. Säljs i 6-pack.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Guld

Guld (latinskt namn Aurum, i talspråk gull) är ett grundämne som tillhör gruppen ädelmetaller och gruppen myntmetaller samt är ett mineral. Guld har den kemiska beteckningen Au som kommer av aurum, det latinska ordet för guld. Det är en eftertraktad metall vilken under århundraden har använts som betalningsmedel, som värdebeständig tillgång, som smycken, för påkostad utsmyckning och beständigt blanka ytor. Metallen finns som korn och klumpar i berggrunden, i underjordiska ådror och i guldrik alluvialjord.