Sidan innehåller annonslänkar

Rösle - Glasskopa Stål 20,5 cm

Beställ Rösle - Glasskopa Stål 20,5 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Rösle - Glasskopa Stål 20,5 cm inom kategorin Glasskopor.

Produktinformation

Med denna glasskopa från Rösle i rostfritt stål formar du riktigt snygga, runda glasskulor. Om glasskopan är lite varm blir kulorna ännu lättare att forma, så håll gärna skopan under varmt vatten en stund.

Praktisk upphängningsögla i änden. Tål maskindisk. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Glasskopor från andra varumärken

Upp till 25% rabatt
Oxo - Glasskopa / Sked

Glasskopor från Oxo

Missa inga bra priser på Glasskopor från Oxo.
Upp till 25% rabatt
Westmark - Glasskopa Glory enkel

Glasskopor från Westmark

Utforska allt inom Glasskopor från Westmark.

Se gärna också

Gefu - Glasskopa Palina

Skapa perfekta glasskulor i sommar med denna skopa från Gefu. Skopan är gjord i aluminium vilket gör att den leder värme lättare än kyla, det gör att den med lätthet glider genom även de hårdaste av glassar. Det breda handtaget gör att det är enkelt att hantera skopan, oavsett storlek på händerna, för att skapa de bästa kulorna till desserten eller av ris till en snyggt upplagd måltid.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2023