Sidan innehåller annonslänkar

Cuisinart - Glassmaskin dubbel

Beställ Cuisinart - Glassmaskin dubbel på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cuisinart - Glassmaskin dubbel inom kategorin Glassmaskiner.

Produktinformation

Cuisinart glassmaskin med två skålar. Välj själv om du vill använda båda två skålarna eller bara en samt om vill ha en smak eller två olika.

Maskinen har en borstad aluminium finish med en kraftfull motor. Bunkarna behöver förvaras i frysen i 6-22 h.

Man kan höra om den är färdig när man skakar bunken och inte hör något skvalp från kylvätskan. Glassen blir färdig på 25-35 minuter. .

Se gärna också

Cuisinart - Style Iced Dessert Maker Glassmaskin 1,5 L Grön -10%

Med glassmaskinen Iced Dessert Maker ur serien Style Collection från Cuisinart kan du skapa din egen glass, sorbet och för ett nyttigare alternativ går det utmärkt att hälla i färsk frukt. Hemmagjord glass är svårslaget och med denna kan du experimentera med olika smakkombinationer och tillbehör för att få till din favorit.

Glassmaskinen är superenkel att använda: förvara skålen i frysen under natten, plocka fram den dagen efter, fyll skålen med önskade ingredienser och på 25 minuter är glassen eller sorbeten färdig! Skålen kan med fördel förvaras i frysen så du alltid har den redo när det är dags att göra en smarrig glass. Testa göra glass med mindre socker, utan mjölk eller en glass endast baserad på frukter. Det går även utmärkt att använda glassmaskinen till att göra fryst yoghurt, eller frozen yoghurt som det heter i folkmun.

Det finns ett verktyg som används för tillverkning av glass, sorbet och fryst yoghurt samt ett verktyg för färsk frukt. Locket har en öppning genom vilken du kan tillsätta ingredienser under tiden maskinen arbetar. Glassmaskinen rymmer 1,4 liter. Torka av enheten med lätt fuktad trasa och diska tillbehören i diskmaskin. Produkten har 5 års garanti. Fyll på med ditt val av ingredienser, starta maskinen och njut av en läcker, hemmagjord efterrätt.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Sauteuser

Sauteuser från Culimat

Se alla produkter
Vattenkokare

Vattenkokare från Obh

Se alla produkter
Robotdammsugare

Robotdammsugare från Taurus

Se alla produkter
Golvlampor

Golvlampor från PR Home

Se alla produkter