Cuisinart - Style Iced Dessert Maker Glassmaskin 1,5 L Grön

Beställ Cuisinart - Style Iced Dessert Maker Glassmaskin 1,5 L Grön på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cuisinart - Style Iced Dessert Maker Glassmaskin 1,5 L Grön inom kategorin Glassmaskiner.

Produktinformation

Med glassmaskinen Iced Dessert Maker ur serien Style Collection från Cuisinart kan du skapa din egen glass, sorbet och för ett nyttigare alternativ går det utmärkt att hälla i färsk frukt. Hemmagjord glass är svårslaget och med denna kan du experimentera med olika smakkombinationer och tillbehör för att få till din favorit.Glassmaskinen är superenkel att använda förvara skålen i frysen under natten, plocka fram den dagen efter, fyll skålen med önskade ingredienser och på 25 minuter är glassen eller sorbeten färdig! Skålen kan med fördel förvaras i frysen så du alltid har den redo när det är dags att göra en smarrig glass

Testa göra glass med mindre socker, utan mjölk eller en glass endast baserad på frukter. Det går även utmärkt att använda glassmaskinen till att göra fryst yoghurt, eller frozen yoghurt som det heter i folkmun.

Det finns ett verktyg som används för tillverkning av glass, sorbet och fryst yoghurt samt ett verktyg för färsk frukt. Locket har en öppning genom vilken du kan tillsätta ingredienser under tiden maskinen arbetar.

Glassmaskinen rymmer 1,4 liter. Torka av enheten med lätt fuktad trasa och diska tillbehören i diskmaskin.

Produkten har 5 års garanti. Fyll på med ditt val av ingredienser, starta maskinen och njut av en läcker, hemmagjord efterrätt. .

Produkter från kända varumärken
Kannor Tillbehör

Kannor Tillbehör från Orrefors

Se alla produkter
Förvaring Mat  Livsmedel

Förvaring Mat Livsmedel från Rig-Tig

Se alla produkter
Matlådor

Matlådor från ECOlunchbox

Se alla produkter
Utdragbara köksfläktar

Utdragbara köksfläktar från Gorenje

Se alla produkter