Sidan innehåller annonslänkar

Cobb - Premier Högt Stekgaller

Beställ Cobb - Premier Högt Stekgaller på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cobb - Premier Högt Stekgaller inom kategorin Grillredskap.

Produktinformation

Detta stekgaller i rostfritt stål placeras på din Cobb-grill och används tillsammans grillocket för indirekt grillning för större bitar kött samt marinerat kött. Gallret har hög kant så att köttet inte faller ner.Passar till grillarna Cobb Premier Air Deluxe, Premier+ och Cobb Premier Gas Deluxe. .

Se gärna också

Mustang - Saltsten med hållare 30 cm

Himalaya saltblock från Mustang kan användas på många olika sätt, så som till matlagning, grillning eller helt enkelt som serveringsbricka. Det ger en lätt mängd saltarom till din mat.

Den kan också användas för att servera kalla rätter och hålla dem kylda, lägg bara saltblocket i frysen i 2 timmar innan den används. Fin att använda till att ställa fram glasskålarna eller sushin på.

Vid tillagning med saltblocket, i ugnen eller på grillen, är det viktigt att tänka på att stenen ska värmas upp mycket långsamt.Vid tillagning i ugn ska man tänka på att inte sätta in stenen i redan uppvärmd ugn utan låta den följa med i värmeökningen. Börja med låg värme och öka sedan långsamt på uppvärmningen så att blocket sakta får sin hetta. Sätt aldrig in stenen direkt i hög värme i ugnen utan öka på graderna allt eftersom. Om man ska grilla med kolgrill får man lägga blocket på indirekt värme först och därefter placera den över kolet Stenen kan spricka om det blir en för snabb värmeökning.

Rengöring är lätt - låt blocket svalna, använd sedan en mjuk svamp med vatten och en mjuk handduk för att torka den. Förvara på torr plats med minimal fuktighet.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Skäggtrimmers

Skäggtrimmers från Braun

Se alla produkter
Smörgåsgrillar

Smörgåsgrillar från Emerio

Se alla produkter
Våffeljärn  rånjärn

Våffeljärn rånjärn från Wilfa

Se alla produkter
Övrigt  tillbehör köksfläktar

Övrigt tillbehör köksfläktar från Thermex

Se alla produkter