Cobb - Premier Lockhöjare med kycklinghållare

Beställ Cobb - Premier Lockhöjare med kycklinghållare på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cobb - Premier Lockhöjare med kycklinghållare inom kategorin Grillredskap.

Produktinformation

Med denna praktiska lockhöjare utökas grillens utrymme och du får plats med större bitar kött på din Cobb-grill. Lockhöjaren innehåller även en praktisk avtagbar hållare som möjliggör tillagning av en hel kyckling.Passar till grillarna Cobb Premier Air Deluxe, Cobb Premier+ och Cobb Premier Gas Deluxe. .

Se gärna också

Satake - Outdoor Grillgaller 40 cm -9%

Grillgaller i rostfritt stål med en diameter på 40 cm för matlagning utomhus från japanska Satakes Outdoor-serie.

Skydda din mat från smuts och andra ovälkomna extra ingredienser när du steker och grillar mat över öppen eld med detta praktiska grillgaller från Satake. Grillgallret läggs enkelt över en eldgrop för att skapa ett smart grillbord när du vill tillaga en riktigt saftig köttbit på campingturen, och gallret kan även användas i kombination med Satakes XL-Tripod för praktisk tillagning över lägereld och eldfat. Grillgallret mäter 40 cm i diameter och är tillverkat i hållbart rostfritt stål.

Det japanska knivföretaget Satake introducerades först på den svenska marknaden år 1998 och det tog inte lång tid innan de blev ett av de svenska mästerkockarnas favoritmärken tack vare köksknivarnas höga kvalité och förstklassiga elegans. Satakes sortiment innehåller inte bara fantastiska köks- och bruksknivar utan har också stekpannor, kastruller och gjutjärnsgrytor som även dem är framtagna med hållbarhet och kvalité som ledstjärnor, och tillsammans med knivarna gör de Satake till ett svårslaget köksmärke med en arsenal av produkter som gör sig perfekta i både vanliga och professionella kök. Satake – Love at first slice.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Vattenkokare

Vattenkokare från Obh

Se alla produkter
Frontmatade tvättmaskiner

Frontmatade tvättmaskiner från Bauknecht

Se alla produkter
Symaskiner

Symaskiner från Kreativ4

Se alla produkter
Serveringskannor

Serveringskannor från Eva Solo

Se alla produkter