Sidan innehåller annonslänkar

Cobb - Premier+ Väska

Beställ Cobb - Premier+ Väska på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cobb - Premier+ Väska inom kategorin Grilltillbehör.

Produktinformation

Praktisk grillväska som gör det enkelt att transportera och förvara din Cobb-grill. Grillväskan rymmer både Cobb-grillen och alla tillbehör.Passar till grillarna Cobb Premier Air Deluxe och Cobb Premier+. .

Se gärna också

Gourmetstål - Stekbord med Kant 39x34 cm

Ett stekbord med kanter som också fungerar som pizzastål från svenska Gourmetstål.

Stålet har sidoskydd vilket gör den perfekt som stekbord för smashburgers, kött, fisk eller grönsaker på grillen. Självklart går den bra att ställa i ugnen som ett pizzastål och få perfekta pizzor eller bröd. Utöver detta går den även att ställa på spishällen, även induktion, och använda den som stekbord inomhus. Du kan baka 1,5 liter deg eller 4-5 pizzor innan du låter pizzastålet återfå värme i 10 minuter för att sedan fortsätta. Det tar cirka 120 sekunder att baka pizza och cirka 60 sekunder för tunnbröd.

Svenska gourmetstål är ett företag som tillverkar sina produkter med varmvalsat stål från Norrbotten med sluttillverkning i Västerbotten vilket gör Gourmetstål till en helt svensk och norrländskt produkt. De olika varianterna från Gourmetstål har en speciell ytbehandling för ökad värmeyta och en naturlig non-stick. När du köper ditt gourmetstål ingår en praktisk tygkasse för förvaring och ett 40 sidors recept- och informationshäfte. Vikt 8 kg.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Mattallrikar

Mattallrikar från Stiernholm

Se alla produkter
Kylskåp

Kylskåp från Elvita

Se alla produkter
Frihängande köksfläktar

Frihängande köksfläktar från Thermex

Se alla produkter
Inbyggnadsugnar

Inbyggnadsugnar från Asko

Se alla produkter