Kochblume - Serveringssked SilIkon 30 cm Grå

Beställ Kochblume - Serveringssked SilIkon 30 cm Grå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kochblume - Serveringssked SilIkon 30 cm Grå inom kategorin Grytslevar och grytskedar.

Produktinformation

Smidig slev i silikon med en kärna av rostfritt stål som tål vardagsslitage, perfekt till omrörning av såser och servering av alla typer av mat. Skeden är skonsam mot alla typer av belagda kärl och klarar temperaturer från -40°C till 260°C.

Se gärna också

Joseph Joseph - Scoop & Pick Sked med Sil Grön

Scoop & Pick Sked med Sil, det praktiska redskapet som hjälper dig att servera exempelvis oliver utan spill.

Med en genomtänkt design är faktiskt Joseph Joseph's Scoop Pick två verktyg i ett. Med den långa hålskeden fiskar du enkelt upp oliverna ur även den djupaste burken samtidigt som de rinner av. Den integrerade gaffeln är perfekt för mat som pickles eller soltorkade tomater. Gaffeln och skeden sätts smidigt ihop när du inte använder dem så att du alltid har dem på samma plats.

Joseph Joseph grundades 2003 av tvillingbröderna Richard och Antony Joseph. Deras huvudfokus är specialisering på moderna köksredskap - att göra vardagen enklare i köket. De är nu internationellt erkända för att tillverka några av de mest tekniskt innovativa köksprodukterna med fokus på intelligent design. Företaget har utsetts till årtiondets trendigaste leverantör av köksutrustning.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Förkläden

Förkläden från Dutchdeluxes

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från Bitz

Se alla produkter
Kockknivar

Kockknivar från Tramontina

Se alla produkter
Bestickset

Bestickset från Dorre

Se alla produkter