Rosendahl - RÅ Slev 30 cm Thermo Ash

Jämför produkt Rosendahl - RÅ Slev 30 cm Thermo Ash online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Rosendahl - RÅ Slev 30 cm Thermo Ash i kategorin Grytslevar och grytskedar här hos oss.

Produktinformation

RÅ Slev 30 cm av beständig praktisk, värmebehandlad ask är tack vare sitt stora huvud även lämplig för servering.Köksredskapen i RÅ-serien har skapats i samarbete med den kända danska kocken Jesper Vollmer. Med sin mångåriga erfarenhet som professionell kock med bräsering, turnerande och smaksättning har han designat en rad användarvänliga produkter med bra grepp och perfekt vikt och balans för ditt bord och kök.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Grytslevar och grytskedar från andra varumärken

Upp till 40% rabatt
Anders Petter - Stenfors Såsslev

Grytslevar och grytskedar från Anders Petter

Se produkter inom Grytslevar och grytskedar från Anders Petter.
Upp till 31% rabatt
Heirol - Hålslev Bok

Grytslevar och grytskedar från Heirol

Missa inga bra priser på Grytslevar och grytskedar från Heirol.
Upp till 25% rabatt
Modern House - Grötslev 35 cm Bok

Grytslevar och grytskedar från Modern House

Se produkter inom Grytslevar och grytskedar från Modern House.
Upp till 30% rabatt
Joseph Joseph - Duo Slev 28,5 cm Mörkgrå/Röd

Grytslevar och grytskedar från Joseph Joseph

Se vad Joseph Joseph har inom Grytslevar och grytskedar.
Upp till 30% rabatt
Mopita - Risottosked Bokträ

Grytslevar och grytskedar från Mopita

Här har vi samlat Grytslevar och grytskedar från Mopita.
Upp till 25% rabatt
Mason & Cash - Innovative Hålslev trä

Grytslevar och grytskedar från Mason & Cash

Utforska allt inom Grytslevar och grytskedar från Mason & Cash.

Se gärna också

Anders Petter - Backaryd Hålslev Bioplast

Hålslev i biobaserad plast, från Anders Petter och serien Backaryd. De biobaserade plasterna tillverkas av förnyelsebara resurser, som till exempel majs, socker. Denna hålslev är gjord av PE-plast bestående av 98% sockerrör förstärkt med glasfibrer, resten är färgpigment.

När vi pratar om plast menar vi egentligen en stor grupp av olika material. Det kan vara svårt att hålla isär alla och svårt att veta vad man ska välja. PE är en av de absolut vanligaste och mest använda plasterna. Det beror på att den håller formen bra, är lätt att färga till massvis med olika färger och är relativt billig att tillverka.

Med hålsleven kan du exempelvis enkelt ta upp matbitar ur en gryta med kokande vatten utan att vattnet följer med, när du lagar buljong, kokar grönsaker eller pocherar ägg. Även utmärkt när du ska fritera.

Upptäck fler köksredskap i denna biobaserade serie. Ett fördelaktigt val för miljön och vår framtid, samtidigt som den ger glädje i matlagningen och är dekorativ.

Backaryd är serien för dig som vill ha stilren, modern design utan att behöva göra avkall på funktion. Redskapen är effektiva, pålitliga och slitstarka. Lika trevliga att se på som att använda, oavsett om det är vardag eller fest.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2023