Sidan innehåller annonslänkar

Westmark - Hamburgerpress 11 cm

-25%

Jämför produkt Westmark - Hamburgerpress 11 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Westmark - Hamburgerpress 11 cm i kategorin Hamburgerpressar här hos oss.

Produktinformation

Forma fina, runda burgare snabbt och enkelt. Hamburgerpressen från tyska Westmark är perfekt till att göra olika sorters burgare, både vegetariska och av kött.

Den enkla designen och det smidiga greppet gör pressen enkel att arbeta med och lätt att rengöra. Hamburgarna får fina räfflor som ger den rätta grillkänslan.

Tål diskmaskin.Westmark har tillverkat tillförlitliga köksprodukter i över 50 år. Westmark erbjuder ett brett utbud av praktiska och väl genomtänkta köksprodukter för att göra matlagningen och livet i köket enklare. .

Se gärna också

Eva Solo - Green Tools Burgerpress Grön

Forma fina, runda burgare snabbt och enkelt. Burgerpressen är perfekt för vegetariska biffar av till exempel kikärter och grönsaker, men skapar naturligtvis också exakta och vackra hamburgare av kött. Den enkla designen och ett bra grepp gör pressen enkel att arbeta med och lätt att rengöra. Tål diskmaskin.

Serien Green Tools från Eva Solo en kollektion som består av flera köksredskap tillverkade i hållbarhetens namn. Grepp och skaft är tillverkade i komposit, vilket är ett hållbart material, där 50% av det konstgjorda materialet är ersatt av vetefiber. Kollektionen är utformad för att göra det enklare att smaksätta det gröna, och för att få in lite extra natur i köket.

Läs mer

Från kunskapsbanken

11

11 (XI) var ett normalår som började en torsdag i den julianska kalendern.