Bissell

Bissell Icon Turbo Pet 25v Handdammsugare - Svart

8549 kr 5749 kr-33%
Kontrollera pris

Köp nu

Bissell Iconpet Turbo 25V Li-Ion Med 400W Digital Motor + Turbo Boost ger en extra kraftfull och bekväm rengöring. Förhindrar päls/hår aktivt med den patenterade trasselfria borstrullen. Filter med hantering av husdjurslukt fräschar upp medan du städar Arbetar i upp till 50 minuter i fullstor vakuum i lågeffektläge Smutstanksystem för att ta bort skräp från avskiljaren LED-lampor på dammsugarens munstycke hjälper till att se skräp Bissell Iconpet Turbo 25V Li-Ion sladdlösa dammsugare är den perfekta lösningen för husdjurägares vardagliga behov. Med sin 400W Digital Motor + Turbo Boost ger den en extra kraftfull och bekväm rengöring i upp till 50 minuter med fullstor vakuum i lågeffektläge. Vår patenterade Tangle-Free Brush Roll förhindrar aktivt hår att lindas runt borsten och filtret med hantering av husdjurslukt fräschar upp medan du städar. ICONPET Turbo har förbättrad kantrengöring som ger fullbredds sugkraft, så att du enkelt kan rengöra längs kanterna och hörnen av ditt hem. Den erbjuder mångsidigheten för att användas som en handhållen dammsugare eller skaftdammsugare så att du kan ta itu med smuts och skräp på dina möbler och klädsel. Utrustad med ett smutstanksystem för att ta bort skräp från avskiljaren, så det finns ingen städning efter städningen. De starka LED-lamporna hjälper till att lysa upp smuts som du inte alltid kan se med andra dammsugare.


Jämför produkt Bissell Icon Turbo Pet 25v Handdammsugare - Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Bissell Icon Turbo Pet 25v Handdammsugare - Svart i kategorin Handdammsugare här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Handdammsugare
Artikelnummer: BIS-3175D
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Lampskärmar utomhus

Lampskärmar utomhus från PR Home

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Blomus

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Honeywell

Honeywell International Inc. är ett amerikanskt multinationellt konglomerat. Företaget grundades 1906. Honeywell sysslar i huvudsak med datoriserad automation inom industri- och byggbranschen. Huvudkontoret finns i Charlotte i North Carolina. Honeywell fusionerades år 1999 med Alliedsignal. Trots att Alliedsignal var två gånger större än Honeywell, bestämde man att behålla Honeywell som hela företagets namn i och med att varumärket var så välkänt.

Köksfläkt

Köksfläkt eller spisfläkt är en apparat som sitter över en spis och används för att suga ut matos. Köksfläkten har ett hölje i metall eller plast. I fläkten finns ett filter, som kan ha flera former. Antingen kan det vara platt och sitta vid öppningen, eller så kan det vara cylindriskt och sitta i lufttrumman. Fläktar har antingen ett metall-, kol- eller polyesterfilter. En köksfläkt är ett exempel på frånluft. Köksfläkt räknas som vitvara.

Vit

Vita färger är mycket ljusa och har ingen eller endast mycket liten dragning mot någon annan färg.