Sidan innehåller annonslänkar
Obh

Obh Artist Heat Wave Hårtork

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Söker du en lätt och prisvärd hårfön? Med Heatwave kan du glömma problemet med för långa avstånd mellan eluttag och spegel – hårfönen har nämligen en 3 meter lång sladd! Heatwave har ett smalt fönmunstycke för koncentrerat luftflöde vilket gör det enklare för dig att föna, styla och fixera din frisyr. Du kan välja mellan olika värme- och hastighetslägen samt använda kalluftsfunktionen för att nå önskat resultat. Hårfönen har också en praktisk krok för enkel upphängning. 3 värmelägen och 2 hastighetslägen 3 m lång sladd för flexibel styling Smalt fönmunstycke för koncentrerat luftflöde Kalluftsfunktion Kraftfull motor med 2200 W


Beställ Obh Artist Heat Wave Hårtork på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Obh Artist Heat Wave Hårtork inom kategorin Hårtorkar.

Kategori: Hårtorkar
Artikelnummer: OBH-5124
Visa fler

Från kunskapsbanken

Heat

Heat är en amerikansk actionkriminalfilm från 1995 i regi av Michael Mann. Huvudrollerna spelas av Robert De Niro, Al Pacino och Val Kilmer.

Hårtork

En hårtork eller hårfön (vardagligt fön) är en apparat för att torka hår. Den vanliga handhårtorken är en variant av en värmefläkt men med handtag och ett mer riktat luftflöde. Det finns också större varianter av hårtorkar som sätts över huvudet som en huv. Hårtorken uppfanns i slutet av 1800-talet av Alexandre F. Godefoy.