Sidan innehåller annonslänkar
ARLO

ARLO - Solpanel till Essential

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Jämför produkt ARLO - Solpanel till Essential online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten ARLO - Solpanel till Essential i kategorin Hem hushåll här hos oss.

Kategori: Hem hushåll
Artikelnummer: VMA3600-10000S
Visa fler

Från kunskapsbanken

Solpanel

En solpanel är en samling solceller sammankopplade för att uppnå högre spänning eller strömstyrka. Den vanligaste konfigurationen för sådana sammankopplingar är i ett ramverk, således utgörande en panel. Används huvudsakligen för att ladda ett batteri - vanligen en Blyackumulator. Då direkt koppling till batteriet är olämpligt används en laddningsregulator.

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.