Sidan innehåller annonslänkar

Wahl - LithiumPrecision


Jämför produkt Wahl - LithiumPrecision online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Wahl - LithiumPrecision i kategorin Hem Hushåll här hos oss.

Produktinformation

Wahl - LithiumPrecision .

Se gärna också

Electrolux - EHM3300

Lättanvänd elvispElvisp EHM3300 från Electrolux Love Your Day Collection är en elvisp med intuitiv design och tydliga funktioner. Med elvispen medföljer degkrokar och vispar.
FunktionerMed fem hastighetsinställningar...

Läs mer

Från kunskapsbanken

Wahl

Wahl kan syfta pår: Wahl (efternamn)

Hem

För proteinet, se hemproteiner, för deras karakteristiska atomgrupp, se hemgrupp.Hem, i bestämd form hemmet, syftar på den plats som en person anser vara sin huvudsakliga boplats, det vill säga primärt bostaden och sekundärt stadsdelen eller byn. Ordet används i mening om både platser, sällskap och annat med vilket personen känner sig hemma och därför uttrycker sin samhörighet med. Hemma kan vara den plats där man föddes, där man växte upp, där man bor eller där man känner att man hör hemma, en klubb eller förening där man trivs mycket bra med mera. Om man utan tillstånd eller med våld tränger sig in eller uppehåller sig i en annan persons hem kan man bli dömd för hemfridsbrott. I olika sammanhang kan hemma vara olika stora områden: en viss bostad ett visst hemvist en viss adress ett område en bygd en region en nation

Hushåll

Hushåll är en enhet av människor som delar bostad och de kan även ansvara för varandras försörjning. Ofta finns släktskap och intima relationer inom ett hushåll. Så behöver dock inte vara fallet, utan även strikt rationella skäl kan ligga till grund för hushållsbildning. Särskilt i storstäderna i den industrialiserade världen finns allt fler ensamhushåll. Det betyder alltså att endast en person lever i bostaden. Anledningar till detta är dels att familjebildning sker senare i livet, men också att barnfamiljer väljer bort dyr centralt belägen lägenhet till förmån för boende utanför staden. Sysslor som berör ett hushålls löpande skötsel kallas hushållsarbete.