Sidan innehåller annonslänkar

Afroart - Brush Julhänge Gris

Jämför produkt Afroart - Brush Julhänge Gris online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Afroart - Brush Julhänge Gris i kategorin Högtider övrigt här hos oss.

Produktinformation

En söt lilten handgjord gris från Afroart att hänga i granen eller någon annanstans för att skapa lite roligt julstämning.Grisen är tillverkad i palmfiber och kommer bli ett ett fint inslag till juldekorationen och perfekt att ge bort som gåva till någon du vill göra glad.Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan. Alla produkter från Afroart är handgjorda och Fairtrade-tillverkade. .

Se gärna också

Georg Jensen - Christmas Collectibles Julhänge Hjärta 5,4 cm Pläterad -30%

2022 års julhjärta från Gerog Jensens Christmas Collectibles är ett vackert format hjärta med en rosett ingraverad, designat av Sanne Lund Traberg.

Julprydnaden passar perfekt i din julgran eller som ett dekorativt hänge varhelst du vill ha en harmonisk julstämning. Eftersom Georg Jensen ger ut nya hängen varje år är det en fin gåva som starten på en livslång samling. Hjärtat finns i två utföranden, båda noggrant pläterade med en skicklig teknik, ett med 18 karat guld och det silverfärgade är pläterat i palladium. Prydnaderna är tillverkade av palladiumpläterad mässing eller 18 karats förgylld mässing i Georg Jensens fabrik i Danmark. Hjärtat levereras med 2 band, ett band i klassiskt rött och det andra i en speciell benvit nyans.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Högtider övrigt

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Bänkbelysning

Bänkbelysning från Markslöjd

Se alla produkter
Fat unikat

Fat unikat från Vintage

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Iittala

Se alla produkter
Assietter

Assietter från Marimekko

Se alla produkter