Cooee - Deco Pynt Mistel 4x6 cm 4-pack

Jämför produkt Cooee - Deco Pynt Mistel 4x6 cm 4-pack online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cooee - Deco Pynt Mistel 4x6 cm 4-pack i kategorin Högtider övrigt här hos oss.

Produktinformation

Sprid lite extra kärlek under jul med dessa fina mistlar ur serien Deco från Cooee. Mistlarna är tillverkade i mässingspläterat rostfritt stål och kommer med en guldtråd så de enkelt kan hängas upp där du föredrar.

Kanske i granen, runt en ljusstake eller i riset, eller varför inte pynta paketen eller dukningen med dessa gyllene dekorationer. Mistlarna blir ett fint tillskott till juldekorationerna och kan användas under många jular framöver.

Se gärna också

Georg Jensen - Christmas Collectibles Julhänge Hjärta 5,4 cm Palladiumpläterad

2022 års julhjärta från Gerog Jensens Christmas Collectibles är ett vackert format hjärta med en rosett ingraverad, designat av Sanne Lund Traberg.

Julprydnaden passar perfekt i din julgran eller som ett dekorativt hänge varhelst du vill ha en harmonisk julstämning. Eftersom Georg Jensen ger ut nya hängen varje år är det en fin gåva som starten på en livslång samling. Hjärtat finns i två utföranden, båda noggrant pläterade med en skicklig teknik, ett med 18 karat guld och det silverfärgade är pläterat i palladium. Prydnaderna är tillverkade av palladiumpläterad mässing eller 18 karats förgylld mässing i Georg Jensens fabrik i Danmark. Hjärtat levereras med 2 band, ett band i klassiskt rött och det andra i en speciell benvit nyans.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Underbyggda diskmaskiner

Underbyggda diskmaskiner från Cylinda

Se alla produkter
Underbygg diskmaskiner

Underbygg diskmaskiner från Aeg

Se alla produkter
Kaffebryggare

Kaffebryggare från Braun

Se alla produkter
Vattenkokare

Vattenkokare från Emerio

Se alla produkter