Cooee - Påskpynt Ägg 4-pack Cafe au Lait

Beställ Cooee - Påskpynt Ägg 4-pack Cafe au Lait på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cooee - Påskpynt Ägg 4-pack Cafe au Lait inom kategorin Högtider övrigt.

Produktinformation

Stilrena påskdekorationer i form av ägg från Cooee Design, för dig som vill ha lite med diskreta färger i ditt påskris.Ägg i färgen Sand, Cafe au Lait eller Vit som kommer bidra till att skapa påskstämning hemma. Häng dem i ditt påskris eller varför inte fästa dem gå bort presenten när du ska på påskmiddag?Äggen är tillverkade i tunn pulverlackerad, rostfri stål och säljs i set om 4st. .

Se gärna också

Georg Jensen - Christmas Collectibles Julhänge Kon 9,7 cm Förgylld

Christmas Collectibles Julhänge Kon formgiven av Sanne Lund Traberg för Georg Jensen 2022 är en detaljerad kon eller strut med ett vackert spetsliknande mönster.

Julhänget passar perfekt i din julgran men kan också komma att bli en uppskattas gåva till någon du håller av. Oavsett kommer den skapa en härlig julstämning med en stil som aldrig blir omodern,

Finns i två utföranden, palladiumpläterad mässing eller 18 karats förgylld mässing, båda tillverkade med en skicklig teknik i Georg Jensens fabrik i Danmark. Levereras med 2 band, ett band i klassiskt rött och det andra i en speciell benvit nyans.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Sopset

Sopset från Blomus

Se alla produkter
Serveringsdelar

Serveringsdelar från PotteryJo

Se alla produkter
Fristående kyl-frysar

Fristående kyl-frysar från Candy

Se alla produkter
Inbyggnadsmikrovågsugnar

Inbyggnadsmikrovågsugnar från Siemens

Se alla produkter