Sidan innehåller annonslänkar

Cooee - Påskpynt Ägg 4-pack Sand

Beställ Cooee - Påskpynt Ägg 4-pack Sand på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cooee - Påskpynt Ägg 4-pack Sand inom kategorin Högtider övrigt.

Produktinformation

Stilrena påskdekorationer i form av ägg från Cooee Design, för dig som vill ha lite med diskreta färger i ditt påskris.Ägg i färgen Sand, Cafe au Lait eller Vit som kommer bidra till att skapa påskstämning hemma. Häng dem i ditt påskris eller varför inte fästa dem gå bort presenten när du ska på påskmiddag?Äggen är tillverkade i tunn pulverlackerad, rostfri stål och säljs i set om 4st. .

Se gärna också

Georg Jensen - Christmas Collectibles Julkula 5,4 cm Palladiumpläterad

Sanne Lund Traberg har gjort sin tolkning av en klassisk julkula som 2022 års Christmas Collectibles för Georg Jensen. Inspirerad av sina barndomsminnen har Sanne skapat en vackert genombruten kula som kommer reflektera ljuset runt den vackert.

Skapa en stämningfull känsla inför julen genom att dekorera din gran eller ditt hem med dessa moderna klassiker, tidlös dekoration som aldrig kommer bli omodern.

Julkulan finns även den i två utföranden, palladiumpläterad mässing eller 18 karats förgylld mässing, båda tillverkade med en skicklig teknik i Georg Jensens fabrik i Danmark. Levereras med 2 band, ett band i klassiskt rött och det andra i en speciell benvit nyans.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Långpannor  Stekbleck

Långpannor Stekbleck från Peugeot

Se alla produkter
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Vintage

Se alla produkter
Smörgåsgrillar

Smörgåsgrillar från Tristar

Se alla produkter
Assietter

Assietter från Tokyo Design Studio

Se alla produkter