Cooee - Påskpynt Svala 4-pack Sand

Beställ Cooee - Påskpynt Svala 4-pack Sand på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cooee - Påskpynt Svala 4-pack Sand inom kategorin Högtider övrigt.

Produktinformation

Stilrena påskdekorationer i form av Svalor från Cooee Design, för dig som vill ha lite med diskreta färger i ditt påskris.Eleganta svalor i färgen Sand, Cafe au Lait eller Vit som kommer bidra till att skapa påskstämning hemma. Häng dem i ditt påskris eller varför inte fästa dem gå bort presenten när du ska på påskmiddag?Svalorna är tillverkade i tunn pulverlackerad, rostfri stål och säljs i set om 4st. .

Se gärna också

Georg Jensen - Christmas Collectibles Julhänge 3 delar 6 cm Förgylld

Christmas Collectibles Set 2022 innehåller den vackra julgranskulan, klockan och hjärtdekorationen. Sanne Lund Traberg som formgivit årest kollektion för Georg Jensen har använt sina barndomsminnen som inspirationskälla till dessa klassiska julgransprydnader.

Mått:
Klocka - 6x5 cm
Julgranskula - 5,4x5 cm
Hjärta - 5,4x5 cm

Julprydnaderna finns även de i två utföranden, palladiumpläterad mässing eller 18 karats förgylld mässing, båda tillverkade med en skicklig teknik i Georg Jensens fabrik i Danmark. Levereras med 2 band, ett band i klassiskt rött och det andra i en speciell benvit nyans.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Frontmat tvättmaskiner

Frontmat tvättmaskiner från Miele

Se alla produkter
Inbyggnadsmikro

Inbyggnadsmikro från Aeg

Se alla produkter
Smärtlindring

Smärtlindring från Bluetens

Se alla produkter
Köksredskap Övrigt

Köksredskap Övrigt från Cole & Mason

Se alla produkter