Cult Design - Blåkulla Gömma Häxa 11x13 cm Rosa

Beställ Cult Design - Blåkulla Gömma Häxa 11x13 cm Rosa på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cult Design - Blåkulla Gömma Häxa 11x13 cm Rosa inom kategorin Högtider övrigt.

Produktinformation

Cult Design har tagit fram en gömma i form av en Häxa lagom till påsk. Trors att det är en häxa har den ett näpet utseende och är så söt att du gärna låter den stå framme, exempelvis vid Påskriset.

Häxan är tillverkad i lergods och finns både i Svart och Rosa utförande. Och det bästa av allt - hon flyger inte iväg till Blåkulla på Skärtorsdagen. .

Se gärna också

Georg Jensen - Christmas Collectibles Julhänge Kon 9,7 cm Förgylld

Christmas Collectibles Julhänge Kon formgiven av Sanne Lund Traberg för Georg Jensen 2022 är en detaljerad kon eller strut med ett vackert spetsliknande mönster.

Julhänget passar perfekt i din julgran men kan också komma att bli en uppskattas gåva till någon du håller av. Oavsett kommer den skapa en härlig julstämning med en stil som aldrig blir omodern,

Finns i två utföranden, palladiumpläterad mässing eller 18 karats förgylld mässing, båda tillverkade med en skicklig teknik i Georg Jensens fabrik i Danmark. Levereras med 2 band, ett band i klassiskt rött och det andra i en speciell benvit nyans.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Inbyggnadsugnar

Inbyggnadsugnar från Aeg

Se alla produkter
Massageprodukter

Massageprodukter från Beurer

Se alla produkter
Karaffer

Karaffer från Riedel

Se alla produkter
Serviser set

Serviser set från Gefle

Se alla produkter