Cult Design - Blåkulla Gömma Häxa 11x13 cm Svart

Beställ Cult Design - Blåkulla Gömma Häxa 11x13 cm Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cult Design - Blåkulla Gömma Häxa 11x13 cm Svart inom kategorin Högtider övrigt.

Produktinformation

Cult Design har tagit fram en gömma i form av en Häxa lagom till påsk. Trors att det är en häxa har den ett näpet utseende och är så söt att du gärna låter den stå framme, exempelvis vid Påskriset.

Häxan är tillverkad i lergods och finns både i Svart och Rosa utförande. Och det bästa av allt - hon flyger inte iväg till Blåkulla på Skärtorsdagen. .

Se gärna också

Afroart - Julhänge Kotte-Mini 6-pack Beige

Kotte Mini i 6-pack från Afroart är den mindre varianten av det klassiska julpyntet.

Minikottarna mäter 4 cm i diameter och är tillverkade i bomullspapper. De stilrena kottarna finns i två storlekar och är fina att blanda in i den traditionella julgrnaspyntningen men även fina att använda i en mer monokron pyntning om du till exempel vill göra en en enfärgad gran.

Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan. Alla produkter från Afroart är handgjorda och Fairtrade-tillverkade.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Väderstationer

Väderstationer från Ventus

Se alla produkter
Ljusnät  ljusdraperier

Ljusnät ljusdraperier från Konstsmide

Se alla produkter
Tillbehör till köksapparater

Tillbehör till köksapparater från Kitchenaid

Se alla produkter
Brödrostar

Brödrostar från Cuisinart

Se alla produkter