Cult Design - Julklapp Julklappsfix Tittskåp 26x14x19 cm

Jämför produkt Cult Design - Julklapp Julklappsfix Tittskåp 26x14x19 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cult Design - Julklapp Julklappsfix Tittskåp 26x14x19 cm i kategorin Högtider övrigt här hos oss.

Produktinformation

Ljuslykta och Tittskåp i form av en hel tomteverkstad.Cult Design har gjort en söt julprydnad som kommer att sprida en härligt stämning hemma hos dig i juletider. .

Se gärna också

Georg Jensen - Christmas Collectibles Julhänge Ängel 10 cm Förgylld -25%

Georg Jensens Christmas Collectibles julhänge 2022 i form av en stilistiks ängel. Till detta års julhängen har designern Sanne Lund Traberg hämtat inspiration från sina barndomsminnen och skapat en modern tolkning av den traditionella julängeln med vackra spetsinspirerade detaljer.

En julängel har sin självklara plats i en julgran för att sprida en stämningsfull känsla men kommer att passa varhelst du väljer att placera den - perfekt för årets juldekoration och i många jular framöver.

Prydnaderna finns i två utföranden, båda noggrant pläterade med en skicklig teknik, ett med 18 karat guld och det silverfärgade är pläterat i palladium, tillverkade i Georg Jensens fabrik i Danmark. Ängeln levereras med 2 band, ett band i klassiskt rött och det andra i en speciell benvit nyans.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Fristående frysskåp

Fristående frysskåp från Siemens

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Bungalow

Se alla produkter
Knivslipar

Knivslipar från Yaxell

Se alla produkter
Glaskeramikhällar

Glaskeramikhällar från Silverline

Se alla produkter