Cylinda Dm3110e Inbyggd Diskmaskin - Vit

Jämför produkt Cylinda Dm3110e Inbyggd Diskmaskin - Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cylinda Dm3110e Inbyggd Diskmaskin - Vit i kategorin Inbyggda diskmaskiner här hos oss.

Produktinformation

En opvaskemaskine med 13 kuverter og et lydniveau på 48 dB. Det har både Autodisk, Intensivdisk og flere andre programmer.

Den har fleksible stabile kurve med ekstra plads foran. Energiklasse E .

Se gärna också

Gorenje Gu663c60w Inbyggd Diskmaskin - Vit

16 KUVERT Diskmaskiner med XXL-kapacitet har gott om utrymme för att uppfylla alla dina behov. Med tre korgar kan du diska upp till 16 kuvert åt gången. Den lättanvända diskmaskinen erbjuder flexibel lastning av porslin och köksredskap för perfekta diskresultat. TotalDry När programmet har kört färdigt öppnas luckan automatiskt en liten bit för att släppa ut överflödig ånga. Detta gör att frisk luft kan nå porslinet så att de diskade föremålen torkar helt. Utmärkt för snabbtorkning med låg energiförbrukning. INVERTER POWERDRIVE MOTOR Den nya effektiva PowerDrive växelriktaren med hastighetsreglering ger hög prestanda med betydligt lägre ljudnivå, lägre energiförbrukning och längre livslängd. SMART CONTROL Det har aldrig varit enklare att använda din diskmaskin. Alla knappar är placerade i ett ergonomiskt läge med intuitiv manöverlogik från vänster till höger. Alla modeller har en display med vitt LED-ljus, och några av de mer avancerade modellerna har även touchkontroll. Bara en enda knapptryckning räcker för att starta maskinen. JUSTERBARA KORGAR Korgarna är utrustade med markerade rörliga element och en anpassningsbar korglayout för enkel lastning. Det enkla korgjusteringssystemet med tre nivåer gör att du kan få plats med även de största grytorna och tallrikarna. Tallrikshållaren i den nedre korgen kan enkelt fällas ihop för att ge mer utrymme för större föremål. Bestick kan organiseras perfekt på en särskild bricka. Besticken placeras separat så att de inte repas och kan torka perfekt. Varje detalj är noggrant utformad så att hanteringen blir så enkel som möjligt. SELF CLEAN PROGRAM En ren diskmaskin garanterar att tvättprestanda alltid lever upp till dina förväntningar. Kör det självrengörande programmet en gång i månaden så behöver du aldrig mer skrubba diskmaskinens innerväggar, sprejarmar och rör för hand. 3. SPOLARMEN Den extra spolarmen ger bättre vattentäckning och sköljning för upp till 30 % bättre rengöringsresultat. Alla tallrikar och bestick diskas alltid perfekt.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Grillbestickset

Grillbestickset från WMF

Se alla produkter
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Kockums

Se alla produkter
Kockknivar

Kockknivar från Wüsthof

Se alla produkter
Pepparkvarnar

Pepparkvarnar från Zassenhaus

Se alla produkter