Sidan innehåller annonslänkar

Whirlpool SMP 778 C/ BT/IXL


Beställ Whirlpool SMP 778 C/ BT/IXL på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Whirlpool SMP 778 C/ BT/IXL inom kategorin Inbyggnads hällar.

Produktinformation

Flexibel inbyggnadshällSMP 778 C/BT/IXL är en inbyggnadshäll med induktion som ger ditt kök nya dimensioner genom sin funktionalitet. Mycket av detta beror på möjligheten att ställa in flexibla... .

Se gärna också

Husqvarna QHIF850P

Inbyggnadshäll QHIF850P Husqvarna
En 80 cm induktionshäll från Husqvarna som förenklar din matlagning betydligt. MaxiSense-funktionen gör att kokzonerna naturligt anpassningsbara. Eftersom de känner...

Läs mer

Från kunskapsbanken

Whirlpool

Whirlpool är ett amerikanskt företag som är en av världens största tillverkare av vitvaror.

Ach

Ach är ett vattendrag i Österrike. Det ligger i förbundslandet Oberösterreich, i den norra delen av landet, 230 kilometer väster om huvudstaden Wien. Trakten runt Ach består till största delen av jordbruksmark. Runt Ach är det ganska tätbefolkat, med 93 invånare per kvadratkilometer. Inlandsklimat råder i trakten. Årsmedeltemperaturen i trakten är 8 °C. Den varmaste månaden är juli, då medeltemperaturen är 19 °C, och den kallaste är januari, med −6 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 1 530 millimeter. Den regnigaste månaden är januari, med i genomsnitt 186 mm nederbörd, och den torraste är mars, med 60 mm nederbörd.