Bosch

Bosch Hmt75m521 Inbyggd Mikrovågsugn - Vit

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Då Hmt75m521 från Bosch är en av de mindre modellerna på marknaden är den ett bra val för dig som är medlem av ett litet hushåll. Ugnsutrymmet på 17 liter är utmärkt för dig som inte har behovet för att laga stora portioner. Ugnens effekt ligger på 800 W. Mikrovågsugnen är en inbyggnadsmodell så det är viktigt att du dubbelkollar inbyggnadsmåtten. Inbyggnadsmåtten är 362x453x300 mm (HxBxD).


Beställ Bosch Hmt75m521 Inbyggd Mikrovågsugn - Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Bosch Hmt75m521 Inbyggd Mikrovågsugn - Vit inom kategorin Inbyggnadsmikrovågsugnar.

Kategori: Inbyggnadsmikrovågsugnar
Artikelnummer: HMT75M521
Visa fler

Från kunskapsbanken

Mikrovågsugn

En mikrovågsugn eller mikro är en köksmaskin som värmer mat genom ett högfrekvent elektromagnetiskt fält. Detta åstadkoms genom att elektromagnetisk strålning genereras i mikrovågsugnen av en magnetron, vilket värmer vatten och andra polariserade molekyler i mat. En mikrovågsugn värmer mat snabbt men ger inte maten färg på samma sätt som konventionella ugnar. Detta gör att de är lämpliga för att återuppvärma mindre mängder mat samt tillaga vissa typer av mat.

Vit

Vita färger är mycket ljusa och har ingen eller endast mycket liten dragning mot någon annan färg.