Bosch

Bosch Hmt75m521 Serie 2 Inbyggnadsmikrovågsugnar - Vit

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Då Hmt75m521 från Bosch är en av de mindre modellerna på marknaden är den ett bra val för dig som är medlem av ett litet hushåll. Ugnsutrymmet på 17 liter är utmärkt för dig som inte har behovet för att laga stora portioner. Ugnens effekt ligger på 800 W. Mikrovågsugnen är en inbyggnadsmodell så det är viktigt att du dubbelkollar inbyggnadsmåtten. Inbyggnadsmåtten är 362x453x300 mm (HxBxD).


Beställ Bosch Hmt75m521 Serie 2 Inbyggnadsmikrovågsugnar - Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Bosch Hmt75m521 Serie 2 Inbyggnadsmikrovågsugnar - Vit inom kategorin Inbyggnadsmikrovågsugnar.

Kategori: Inbyggnadsmikrovågsugnar
Artikelnummer: HMT75M521
Visa fler

Från kunskapsbanken

Serie

Serie kan syfta på: Serie (matematik) – en summa av en talföljd Serie (sport) – en form av organiserad tävlan mellan flera lag i idrott Serie (gudstjänst) – en för olika delar av kyrkoåret särskilt gudstjänstordning, vilket främst gäller mässmusiken Serie (geologi) - en enhet inom kronostratigrafi Bokserie – ett antal böcker vilka publiceras som sammanhängande Filmserie – en samling filmer relaterade till varandra Tecknad serie – en illustrerad berättelse Serietidning – en tidning som i huvudsak innehåller tecknade serier Serieskapare – en person som skapar tecknade serier Seriealbum – en publikation med tecknade serier. Seriebok – en bok som främst innehåller tecknade serier Serieroman – en längre tecknad serie i bokform Disneyserier – de tecknade serier som görs på licens från Walt Disney Company TV-serie – en följd av avsnitt med dramatiskt innehåll

102

102 (CII) var ett normalår som började en lördag i den julianska kalendern.