Bosch

Bosch Hmt75m551 Inbyggd Mikrovågsugn - Rostfritt Stål

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Ugnsutrymmet på 17 liter betyder att Hmt75m551 från Bosch är ett bra val för dig som bor ensam eller är en del av ett mindre hushåll och där det inte är behov för att kunna laga stora portioner. Denna ugn har en effekt på 800 W. Var uppmärksam på mikrovågsugnen inbyggnadsmått, då denna modell är en inbyggnadsmikro.


Beställ Bosch Hmt75m551 Inbyggd Mikrovågsugn - Rostfritt Stål på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Bosch Hmt75m551 Inbyggd Mikrovågsugn - Rostfritt Stål inom kategorin Inbyggnadsmikrovågsugnar.

Kategori: Inbyggnadsmikrovågsugnar
Artikelnummer: HMT75M551
Visa fler

Från kunskapsbanken

Mikrovågsugn

En mikrovågsugn eller mikro är en köksmaskin som värmer mat genom ett högfrekvent elektromagnetiskt fält. Detta åstadkoms genom att elektromagnetisk strålning genereras i mikrovågsugnen av en magnetron, vilket värmer vatten och andra polariserade molekyler i mat. En mikrovågsugn värmer mat snabbt men ger inte maten färg på samma sätt som konventionella ugnar. Detta gör att de är lämpliga för att återuppvärma mindre mängder mat samt tillaga vissa typer av mat.

Crystal

Crystal är en singel av bandet New Order. Låten finns med på deras album Get Ready. Den amerikanska rockgruppen The Killers har tagit sitt namn från en logo på bastrumman av ett fiktivt band i musikvideon för Crystal.