Bosch

Bosch Hmt75m551 Serie 2 Inbyggnadsmikrovågsugnar - Rostfritt Stål

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Jämför produkt Bosch Hmt75m551 Serie 2 Inbyggnadsmikrovågsugnar - Rostfritt Stål online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Bosch Hmt75m551 Serie 2 Inbyggnadsmikrovågsugnar - Rostfritt Stål i kategorin Inbyggnadsmikrovågsugnar här hos oss.

Produktinformation

Ugnsutrymmet på 17 liter betyder att Hmt75m551 från Bosch är ett bra val för dig som bor ensam eller är en del av ett mindre hushåll och där det inte är behov för att kunna laga stora portioner. Denna ugn har en effekt på 800 W.

Ugnsutrymmet på 17 liter betyder att Hmt75m551 från Bosch är ett bra val för dig som bor ensam eller är en del av ett mindre hushåll och där det inte är behov för att kunna laga stora portioner. Denna ugn har en effekt på 800 W. Var uppmärksam på mikrovågsugnen inbyggnadsmått, då denna modell är en inbyggnadsmikro. .

Visa fler

Från kunskapsbanken

Serie

Serie kan syfta på: Serie (matematik) – en summa av en talföljd Serie (sport) – en form av organiserad tävlan mellan flera lag i idrott Serie (gudstjänst) – en för olika delar av kyrkoåret särskilt gudstjänstordning, vilket främst gäller mässmusiken Serie (geologi) - en enhet inom kronostratigrafi Bokserie – ett antal böcker vilka publiceras som sammanhängande Filmserie – en samling filmer relaterade till varandra Tecknad serie – en illustrerad berättelse Serietidning – en tidning som i huvudsak innehåller tecknade serier Serieskapare – en person som skapar tecknade serier Seriealbum – en publikation med tecknade serier. Seriebok – en bok som främst innehåller tecknade serier Serieroman – en längre tecknad serie i bokform Disneyserier – de tecknade serier som görs på licens från Walt Disney Company TV-serie – en följd av avsnitt med dramatiskt innehåll

102

102 (CII) var ett normalår som började en lördag i den julianska kalendern.