Aeg

Aeg Bfs8800m Inbyggnadsugn - Rostfritt Stål

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

SteamPro (SousVide), EXCite, Energiklass: A++, Volym: 70 l, Matlagningstermometer: Alarm, avstängning och tidestimering, Kontrollpanel: Touch, Ångrengöring, SoftClosing-lucka, Timer Start/stop-funktion, Temperaturspann: 30°C - 230°C, Färg: Rostfri med Anti Finger Print, Displayfärg: Vit, Teleskopskenor: 1 nivå fullt utdragbara, för ånga. Inbyggnadsmått (HxBxD)(mm): 590x560x550.


Jämför produkt Aeg Bfs8800m Inbyggnadsugn - Rostfritt Stål online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aeg Bfs8800m Inbyggnadsugn - Rostfritt Stål i kategorin Inbyggnadsugnar här hos oss.

Kategori: Inbyggnadsugnar
Artikelnummer: BFS8800M
Visa fler

Från kunskapsbanken

Crystal

Crystal är en singel av bandet New Order. Låten finns med på deras album Get Ready. Den amerikanska rockgruppen The Killers har tagit sitt namn från en logo på bastrumman av ett fiktivt band i musikvideon för Crystal.

Blomberg

Blomberg är ett svenskt efternamn, som den 31 december 2013 bars av 5754 personer bosatta i Sverige. Det är också ett ortnamn i Sverige och i Tyskland.