Bosch

Bosch Hrg675bs1s Inbyggnadsugn - Rostfritt Stål

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Med ett ugnsutrymme på 71 liter kommer du inte att sakna plats i Hrg675bs1s från Bosch. Du kan därför vara säker på att ha en ugn som klarar både de stora familjemiddagarna och familjens dagliga behov vad gäller matlagning i vardagen. Kom ihåg att kontrollera måtten då denna inbyggnadsugn är menat att byggas in i en av dina köksmoduler. Ugnen har en ångfunktion som gör det möjligt för dig att ångkoka din mat. Det är en skonsam tillagningsmetod som bidrar till att dina råvaror bättre fasthåller både smak och näringsämnen. Pyrolyseprogrammet betyder att du inte längre behöver tänka på rengöringen av ugnen. Det bränner nämligen allt fett och matrester till aska som du enkelt torkar av med en trasa när programmet kört färdigt.


Jämför produkt Bosch Hrg675bs1s Inbyggnadsugn - Rostfritt Stål online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Bosch Hrg675bs1s Inbyggnadsugn - Rostfritt Stål i kategorin Inbyggnadsugnar här hos oss.

Kategori: Inbyggnadsugnar
Artikelnummer: HRG675BS1S
Visa fler

Från kunskapsbanken

Crystal

Crystal är en singel av bandet New Order. Låten finns med på deras album Get Ready. Den amerikanska rockgruppen The Killers har tagit sitt namn från en logo på bastrumman av ett fiktivt band i musikvideon för Crystal.