Sidan innehåller annonslänkar

Electrolux COP801X

Jämför produkt Electrolux COP801X online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Electrolux COP801X i kategorin Inbyggnadsugnar här hos oss.

Produktinformation

Inbyggnadsugn COP801X Electrolux ElectroluxCOP801X ä;r en rostfri ugn med 72 liters kapacitet, LED-display och pyrolysrengö;ring. Den har Antifingerprint-behandlats fö;r att motverka trå;kiga fingeravtryck.

Din genvä;g till perfekt resultat700 SenseCook-ugnen med matlagningstermometer ö;vervakar innertemperaturen i maten. Och den stä;ngs av nä;r rä;tt temperatur har uppnå;tts.

Hemligheten bakom mö;ra stekar och underbar lasagne. Laga mat med precisionTack vare matlagningstermometern få;r man perfekta resultat varje gå;ng.

Med den ö;vervakas matlagningsprocessen genom att mä;ta matens innertemperatur. Den till och med meddelar nä;r maten ä;r tillagad till ö;nskad temperatur och stä;ngs av.

Jä;mnt tillagat på; tre nivå;erJä;mnt tillagad mat med Multilevel Cooking. Den extra uppvä;rmningsringen betyder att du kan laga maten jä;mnt ö;ver tre nivå;er.

Perfekt nä;r du vill gö;ra cookies med smak av fudge och lä;ckra pajer. Pyrolytisk rengö;ring ger lå;ngvarig nykä;nslaAtt hå;lla ugnen som ny ä;r inte svå;rt med pyrolytisk rengö;ringsfunktion.

Det sjä;lvrengö;rande systemet vä;rmer ugnen till en temperatur som fö;rvandlar fett och andra rester till aska. Det betyder att du bara behö;ver torka av botten och aldrig mer skrubba.

LED-display med responsiva touchknapparUpptä;ck ett helt nytt sä;tt att anvä;nda ugnen med responsiva touchknappar på; LED-displayen. Med det innovativa grä;nssnittet bestä;mmer du snabbt rä;tt tillagningstid, temperatur och andra funktioner.

Snabb och effektiv, jä;mn tillagningVarmluftssystem gö;r så; att vä;rme cirkulerar i hela ugnen, så; att allt tillagas jä;mnt. Utan att behö;va vä;nda på; formen.

Tekniken gö;r att ugnen vä;rms upp snabbare och du sparar tid och energi. Elektronisk temperaturinstä;llningDen elektroniska termostaten ser till att temperaturen i ugnen ä;r jä;mn och exakt.

På; så; vis kan du vara sä;ker på; att alltid få; ett bra resultat - ö;verallt i ugnen. Recept i ugnenDu vet vad du vill laga men inte hur, anvä;nd ugnens recept och lå;t dig guidas till ett perfekt resultat.

Automatiska temperaturfö;rslagUgnen fö;reslå;r en vanlig ugnstemperatur på; den funktion du valt. Du kan lä;tt ä;ndra instä;llning om du har andra ö;nskemå;l.

Automatisk sä;kerhetsavstä;ngningOm du glö;mt att stä;nga av ugnen kommer den automatiskt att stä;ngas av efter en tid. Beroende på; vald ugnstemperatur tar det olika lå;ng tid. .

Se även andra produkter från Inbyggnadsugnar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Vinöppnare

Vinöppnare från Pulltex

Se alla produkter
Mikrovågsugnar

Mikrovågsugnar från Electrolux

Se alla produkter
Klockor

Klockor från Arne Jacobsen

Se alla produkter
Grillredskap

Grillredskap från Muurikka

Se alla produkter