Whirlpool Akz9 6290 Ix Inbyggnadsugn - Rostfritt Stål


Jämför produkt Whirlpool Akz9 6290 Ix Inbyggnadsugn - Rostfritt Stål online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Whirlpool Akz9 6290 Ix Inbyggnadsugn - Rostfritt Stål i kategorin Inbyggnadsugnar här hos oss.

Produktinformation

Har du behov för en extra stor ugn, är Akz96290ix från Whirlpool med sina 73 liter ett bra val och ger dig, pga. sin storlek, möjlighet att tillaga stora portioner på en gång.

Då en inbyggnadsugn ska integreras och byggas in i ditt kök är det viktigt att du är säker på att måtten passar. Pyrolyseprogrammet betyder att du inte längre behöver tänka på rengöringen av ugnen.

Se gärna också

Husqvarna QCE8250W

Inbyggnadsugn QCE8250W Husqvarna

Husqvarna QCE8250W ä;r en vit, multifunktionell ugn med varmluft. Den har pop in/pop out-vred och mjukstä;ngande lucka. Ugnen rymmer 71 liter.

Å;ngtillagning
Utö;ver alla vanliga ugnsfunktioner har denna SteamBake-ugn en PlusSteam-knapp som du anvä;nder fö;r att tillfö;ra å;nga i bö;rjan av bakningsprocessen. Denna å;ngtillagning gö;r att degen blir fuktig på; ytan och få;r en gyllene fä;rg och god skorpa, medan insidan hå;ller sig mjuk och god. Fö;rutom att detta ä;r mycket goda nyheter fö;r brö;d, muffins och pajer innebä;r detta också; att rä;tter som grillad kyckling, grillade revben och lasagne blir perfekt genomstekta samtidigt som du få;r den dä;r ytan som få;r det att vattnas i munnen.

Perfekta resultat
Matlagningstermometern i ugnen mä;ter innertemperaturen på; din mat under sjä;lva tillagningen. Nä;r rä;tt innertemperatur har uppnå;tts stä;ngs ugnen av automatiskt. På; så; vis riskerar din mat aldrig att bli ö;verstekt och du få;r perfekt resultat varje gå;ng. 

Sjä;lvrengö;rande
Ugnen har tre pyrolytiska rengö;ringsprogram. Det ä;r helt automatiska rengö;ringsprogram med tre olika nivå;er att vä;lja mellan ett kort, ett medel och ett lå;ngt pyrolysprogram. Det ä;r bara att trycka på; funktionen fö;r pyrolysrengö;ring så; fö;rvandlas smuts, fett och matrester i ugnen till aska som du enkelt torkar bort med en fuktig trasa.

Lä;tt att hantera
Upptä;ck ett helt nytt sä;tt att anvä;nda ugnen med responsiva touchknappar på; LED-displayen. Med det innovativa grä;nssnittet bestä;mmer du snabbt rä;tt tillagningstid, temperatur och andra funktioner.
Du vet vad du vill laga men inte hur, anvä;nd ugnens recept och lå;t dig guidas till ett perfekt resultat. 
Ugnen kan också; ge automatiska temperaturfö;rslag. Den fö;reslå;r en vanlig ugnstemperatur på; den funktion du valt. Du kan lä;tt ä;ndra instä;llning om du har andra ö;nskemå;l.

Jä;mn tillagning
Den elektroniska termostaten ser till att temperaturen i ugnen ä;r jä;mn och exakt. På; så; vis kan du vara sä;ker på; att alltid få; ett bra resultat - ö;verallt i ugnen. Tack vare det nya varmluftssystemet cirkulerar den varma luften jä;mnt i hela ugnsutrymmet. Ugnen vä;rms upp snabbare och tillagningstemperaturerna kan minskas med så; mycket som 20 %, vilket sparar bå;de tid och energi.

Sä;kerhet
Ugnen har automatisk sä;kerhetsavstä;ngning, restvä;rmevisning, kylflä;kt, barnlå;s och luckspä;rr. Om du glö;mt att stä;nga av ugnen kommer den automatiskt att stä;ngas av efter en tid. Restvä;rmeindikatorn ger dig information om hur mycket vä;rme som finns kvar i ugnen. Kylflä;kten startar automatiskt nä;r ugnen sä;tts på; fö;r att kunna hå;lla ugnsluckan sval samtidigt som de elektriska komponenterna kyls ner.  Luckan kan enkelt spä;rras. Barnlå;set på; kontrollpanelen hindrar oö;nskade justeringar av instä;llningarna.

Tillbehö;r
Medfö;ljande tillbehö;r ä;r 1 Emaljplå;t, 1 Lå;ngpanna i emalj, 1 Proffsplå;t, 1 Krom och utdragbara bakplå;tsskenor.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Whirlpool

Whirlpool är ett amerikanskt företag som är en av världens största tillverkare av vitvaror.

Mixer

Mixer kan syfta på: Mixer (köksmaskin) – en köksmaskin bestående av ett kärl med motordrivna mycket vassa knivar Mixer (elektronik) – en krets som blandar två frekvenserMixerbord – en enhet för att styra hur ljud från olika ljudkällor Ljudmix – en procedur oftast utförd av ljudtekniker där elektroakustiskt ljud mixas ihop till en helhet Mixer - ett yrke, se ljudtekniker

Crystal

Crystal är en singel av bandet New Order. Låten finns med på deras album Get Ready. Den amerikanska rockgruppen The Killers har tagit sitt namn från en logo på bastrumman av ett fiktivt band i musikvideon för Crystal.