Sidan innehåller annonslänkar

Whirlpool AMW 9607/IX


Jämför produkt Whirlpool AMW 9607/IX online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Whirlpool AMW 9607/IX i kategorin Inbyggnadsugnar här hos oss.

Produktinformation

Kombinerad mikro- och varmluftsugnAMW 9607/IX från Whirlpool är en ugn som ger dig det bästa av två världar genom att kombinera mikrovågor och varmluft. Den har en läcker design, tydliga kontroller... .

Se gärna också

Husqvarna QCE8250X

Inbyggnadsugn QCE8250X Husqvarna

Husqvarna QCE8250X ä;r en rostfri, multifunktionell ugn med varmluft. Den har pop in/pop out-vred och mjukstä;ngande lucka. Ugnen rymmer 71 liter.

Å;ngtillagning
Utö;ver alla vanliga ugnsfunktioner har denna SteamBake-ugn en PlusSteam-knapp som du anvä;nder fö;r att tillfö;ra å;nga i bö;rjan av bakningsprocessen. Denna å;ngtillagning gö;r att degen blir fuktig på; ytan och få;r en gyllene fä;rg och god skorpa, medan insidan hå;ller sig mjuk och god. Fö;rutom att detta ä;r mycket goda nyheter fö;r brö;d, muffins och pajer innebä;r detta också; att rä;tter som grillad kyckling, grillade revben och lasagne blir perfekt genomstekta samtidigt som du få;r den dä;r ytan som få;r det att vattnas i munnen.

Perfekta resultat
Matlagningstermometern i ugnen mä;ter innertemperaturen på; din mat under sjä;lva tillagningen. Nä;r rä;tt innertemperatur har uppnå;tts stä;ngs ugnen av automatiskt. På; så; vis riskerar din mat aldrig att bli ö;verstekt och du få;r perfekt resultat varje gå;ng. 

Sjä;lvrengö;rande
Ugnen har tre pyrolytiska rengö;ringsprogram. Det ä;r helt automatiska rengö;ringsprogram med tre olika nivå;er att vä;lja mellan ett kort, ett medel och ett lå;ngt pyrolysprogram. Det ä;r bara att trycka på; funktionen fö;r pyrolysrengö;ring så; fö;rvandlas smuts, fett och matrester i ugnen till aska som du enkelt torkar bort med en fuktig trasa.

Lä;tt att hantera
Upptä;ck ett helt nytt sä;tt att anvä;nda ugnen med responsiva touchknappar på; LED-displayen. Med det innovativa grä;nssnittet bestä;mmer du snabbt rä;tt tillagningstid, temperatur och andra funktioner.
Du vet vad du vill laga men inte hur, anvä;nd ugnens recept och lå;t dig guidas till ett perfekt resultat. 
Ugnen kan också; ge automatiska temperaturfö;rslag. Den fö;reslå;r en vanlig ugnstemperatur på; den funktion du valt. Du kan lä;tt ä;ndra instä;llning om du har andra ö;nskemå;l.

Jä;mn tillagning
Den elektroniska termostaten ser till att temperaturen i ugnen ä;r jä;mn och exakt. På; så; vis kan du vara sä;ker på; att alltid få; ett bra resultat - ö;verallt i ugnen. Tack vare det nya varmluftssystemet cirkulerar den varma luften jä;mnt i hela ugnsutrymmet. Ugnen vä;rms upp snabbare och tillagningstemperaturerna kan minskas med så; mycket som 20 %, vilket sparar bå;de tid och energi.

Sä;kerhet
Ugnen har automatisk sä;kerhetsavstä;ngning, restvä;rmevisning, kylflä;kt, barnlå;s och luckspä;rr. Om du glö;mt att stä;nga av ugnen kommer den automatiskt att stä;ngas av efter en tid. Restvä;rmeindikatorn ger dig information om hur mycket vä;rme som finns kvar i ugnen. Kylflä;kten startar automatiskt nä;r ugnen sä;tts på; fö;r att kunna hå;lla ugnsluckan sval samtidigt som de elektriska komponenterna kyls ner.  Luckan kan enkelt spä;rras. Barnlå;set på; kontrollpanelen hindrar oö;nskade justeringar av instä;llningarna.

Tillbehö;r
Medfö;ljande tillbehö;r ä;r 1 Emaljplå;t, 1 Lå;ngpanna i emalj, 1 Proffsplå;t, 1 Krom och utdragbara bakplå;tsskenor.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Whirlpool

Whirlpool är ett amerikanskt företag som är en av världens största tillverkare av vitvaror.