Whirlpool W6 Om4 4ps1 P Inbyggnadsugn - Rostfritt Stål


Jämför produkt Whirlpool W6 Om4 4ps1 P Inbyggnadsugn - Rostfritt Stål online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Whirlpool W6 Om4 4ps1 P Inbyggnadsugn - Rostfritt Stål i kategorin Inbyggnadsugnar här hos oss.

Produktinformation

Med ett ugnsutrymme på 73 liter kommer du inte att sakna plats i W6om44ps1p från Whirlpool. Du kan därför vara säker på att ha en ugn som klarar både de stora familjemiddagarna och familjens dagliga behov vad gäller matlagning i vardagen.

Då en inbyggnadsugn ska integreras och byggas in i ditt kök är det viktigt att du är säker på att måtten passar. Det är enkelt att sätta in och ta ut maten med hjälp av de medföljande teleskopskenorna.

Den ordnar själv rengöringen med det smarta Pyrolyse programmet. Det Pyrolyse gör är att det bränner bort fett och annat matstänk på en hög temperatur så att det till sist blir til aska som du enkelt torkar av med en fuktig trasa.

Se gärna också

Husqvarna QCE8800X

Varmluftsugn med å;nga och Sous vide-funktion

Inbyggnadsugn QCE8800X frå;n Husqvarna ä;r en multifunktionell SteamPro-ugn med varmluft och å;nga. Ugnen rymmer 70 liter.
Du kan vä;lja vä;rme, å;nga eller att kombinera de två;. Nä;r du kombinerar dem ger ugnen per automatik rä;tt kombination av vä;rme och å;nga. Då; hå;lls degen fuktig utanpå; så; att den blir gyllenbrun och få;r en krispig yta. Samtidigt hå;lls insidan saftig och mjuk. Perfekt bå;de fö;r bakning, lasagne och grillat.

Sous vide
Genom att anvä;nda ugnens Sous vide-funktion tar du din matlagning till en ny nivå;. Det ä;r en teknik som anvä;nds av restauranger och det ger dig ett perfekt och jä;mnt resultat. Lä;gg maten i på;sen och sedan in i ugnen. Tillagningen ä;r skonsam och bevarar maximalt med smaker och nä;ringsä;mnen.

Jä;mn och exakt temperatur
Ugnen har elektronisk temperaturinstä;llning som hå;ller temperaturen jä;mn och exakt och du få;r att bra resultat oavsett var i ugnen du tillagar din mat. Instä;llningarna gö;r du via touchkontroller, och en stor display hjä;lper dig att få; bra ö;versikt ö;ver aktuella instä;llningar.

Integrerade recept
Med ugnens recepthjä;lpsfunktion justeras temperaturen och tiden automatiskt fö;r må;nga rå;varor, och du få;r exakt kontroll på; din matlagning så;vä;l till vardag som till fest. Du kan också; spara dina favoritrecept med hjä;lp av en minnesfunktion.

Fä;rdiga viktprogram och temperaturfö;rslag
Ska du tillaga kö;tt så; behö;ver du bara vä;lja vilket kö;ttslag du skall tillaga och sedan stä;lla in hur mycket kö;ttet vä;ger. Sedan skö;ter de automatiska viktprogrammen resten.
Ugnen kan också; fö;reslå; en vanlig ugnstemperatur på; den funktion du valt. Skulle du tycka annorlunda kan du lä;tt ä;ndra instä;llningen.

Integrerad matlagningstermometer
Tack vare den inbyggda matlagningstermometern kan du kontrollera matlagningen exakt frå;n mitten av maträ;tten. Stick in spetsen i det du tillagar och vä;lj ö;nskad temperatur. Nä;r kä;rntemperaturen nå;tts hö;rs en ljudsignal.

Enkla tillagningsanvisningar
På; panelen finns lä;ttö;verskå;dliga tips fö;r ugnsfunktioner, falsnivå;er och temperaturer fö;r olika slags maträ;tter.

Ugnsluckans smarta funktioner
Ugnens Soft Closing-teknik gö;r att luckan alltid stä;ngs tyst och mjukt på; ett behagligt sä;tt. Ugnsglasen sitter fast via en smart och smidig lö;sning som gö;r dem mycket lä;tta att ta bort och rengö;ra.
Ugnens kylflä;kt startar automatiskt nä;r ugnen startas. Detta dels fö;r att kunna hå;lla ugnsluckan så; pass sval, men också; fö;r att kyla ner de elektriska komponenterna. Luckan har mekaniskt lucklå;s.

Tillbehö;r
Med ugnen fö;ljer två; emaljplå;tar, utdragbara bakplå;tsskenor, en lå;ngpanna i emalj, en perforerad proffsplå;t, ett set ugnsformar fö;r å;ngtillagning samt ett vattenhå;rdhetstest.

Nä;r du investerar i den hä;r inbyggnadsugnen frå;n Husqvarna få;r du fem å;rs garanti.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Whirlpool

Whirlpool är ett amerikanskt företag som är en av världens största tillverkare av vitvaror.

Adapter

Adapter, från engelskan adapt, vilket betyder "anpassa", är en anpassningsenhet, det vill säga en anordning som gör det möjligt att anpassa en apparat eller funktion till en annan apparat eller funktion, ofta för att dessa ska kunna verka ihop eller kopplas samman. En adapter är ofta en lös enhet, det vill säga en tillsats.

Crystal

Crystal är en singel av bandet New Order. Låten finns med på deras album Get Ready. Den amerikanska rockgruppen The Killers har tagit sitt namn från en logo på bastrumman av ett fiktivt band i musikvideon för Crystal.