Whirlpool W6 Os4 4s1 P Inbyggnadsugn - Rostfritt Stål

-40%

Beställ Whirlpool W6 Os4 4s1 P Inbyggnadsugn - Rostfritt Stål på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Whirlpool W6 Os4 4s1 P Inbyggnadsugn - Rostfritt Stål inom kategorin Inbyggnadsugnar.

Produktinformation

Det stor ugnsutrymmet på hela 73 liter gör att W6os44s1p från Whirlpool passar till dig som vill ha plats till både de stora och de små portioner. Och är ni ett större hushåll på 5 personer eller mer så är den ett utmärkt val och kan enkelt klara de behov matlagningen ställer till de lite större hushåll också i vardagen.

En inbyggnadsugn ska, som namnet antyder, byggas in i ditt kök. Det är därför viktigt att du undersöker måtten noga så att ugnen passar till den köksmodul den ska byggas in i.

Med hjälp av ugnens ångfunktion kan du välja att ångkoka din mat. Den naturliga smaken hos dina råvaror behålls lättare samtidigt som fler näringsämnen är kvar i maten.

Ugnen levereras med teleskopskenor som gör det lätt för dig att sätta in och ta ut plåtarna när du lagar mat. Du behöver inte längre tänka på rengöring av ugnen efter matlagningen.

Denna ugn är nämligen utrustad med ett smart Pyrolyseprogram som vid en temperatur på 500°C,bränner matrester och fett till aska. Inget mer skrubbande - du torkar bara ur ugnen med en trasa efteråt. .

Från kunskapsbanken

Whirlpool

Whirlpool är ett amerikanskt företag som är en av världens största tillverkare av vitvaror.

Adapter

Adapter, från engelskan adapt, vilket betyder "anpassa", är en anpassningsenhet, det vill säga en anordning som gör det möjligt att anpassa en apparat eller funktion till en annan apparat eller funktion, ofta för att dessa ska kunna verka ihop eller kopplas samman. En adapter är ofta en lös enhet, det vill säga en tillsats.

Crystal

Crystal är en singel av bandet New Order. Låten finns med på deras album Get Ready. Den amerikanska rockgruppen The Killers har tagit sitt namn från en logo på bastrumman av ett fiktivt band i musikvideon för Crystal.