Sidan innehåller annonslänkar
Aeg

Aeg Ikb64431ib Induktionshäll - Svart

-8%

Jämför produkt Aeg Ikb64431ib Induktionshäll - Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aeg Ikb64431ib Induktionshäll - Svart i kategorin Induktionshällar här hos oss.

Produktinformation

Då inbyggnadshällen Ikb64431ib från AEG har 4 värmezoner är den perfekt till ett hushåll på 3-5 personer. Detta är en induktionshäll för inbyggnad.

Då den kan värma upp maten och koka vatten otroligt snabbt blir induktion allt mer populärt i de svenska hemmen. En annan fördel är att de är rengöringsvänliga samtidigt som värmen kan inställas med exakt precision.

Eftersom inbyggnadshällen inte har någon ram blir den både lättare att hålla ren samtidigt som din köksbänk och spishäll flyter ihop till "ett" och skapar ett stilrent uttryck. Inbyggnadshällens bredd är 580 mm och djupet är 510 mm. .

Från kunskapsbanken

Induktionshäll

Induktionshäll är en teknik som används i modernare spisar för matlagning. Tekniken går ut på att varierande magnetfält från hällen inducerar strömmar i använd kastrull eller stekpanna för att på så vis skapa värme.

Svart

Svart är en riktigt mörk färg som i idealfallet inte drar mot någon annan färg, alltså saknar kulörthet. I det standardiserade färgbeteckningssystemet NCS är svart en av sex elementarfärger och betecknas med S. Till skillnad från kulörta färger kan svart inte definieras genom hänvisning till strålningsvåglängd. Upplevelsen av svart uppstår i stället genom kontrast mot någonting som vi ser som vitt.