Sidan innehåller annonslänkar
Aeg

Aeg Ikb64431xb Induktionshäll - Svart


Beställ Aeg Ikb64431xb Induktionshäll - Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aeg Ikb64431xb Induktionshäll - Svart inom kategorin Induktionshällar.

Produktinformation

Med 4 värmezoner får du med Ikb64431xb från AEG en inbyggnadshäll som motsvarar det man förväntar av ett hushåll på 3-5 personer. Detta är en induktionshäll för inbyggnad.

Då den kan värma upp maten och koka vatten otroligt snabbt blir induktion allt mer populärt i de svenska hemmen. En annan fördel är att de är rengöringsvänliga samtidigt som värmen kan inställas med exakt precision.

Från kunskapsbanken

Induktionshäll

Induktionshäll är en teknik som används i modernare spisar för matlagning. Tekniken går ut på att varierande magnetfält från hällen inducerar strömmar i använd kastrull eller stekpanna för att på så vis skapa värme.

Svart

Svart är en riktigt mörk färg som i idealfallet inte drar mot någon annan färg, alltså saknar kulörthet. I det standardiserade färgbeteckningssystemet NCS är svart en av sex elementarfärger och betecknas med S. Till skillnad från kulörta färger kan svart inte definieras genom hänvisning till strålningsvåglängd. Upplevelsen av svart uppstår i stället genom kontrast mot någonting som vi ser som vitt.