Sidan innehåller annonslänkar
Bosch

Bosch Pie601bb5e Induktionshäll - Svart

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Beställ Bosch Pie601bb5e Induktionshäll - Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Bosch Pie601bb5e Induktionshäll - Svart inom kategorin Induktionshällar.

Produktinformation

Design PlanoDesign Planohäll för montering i sten- eller granitbänkskivor. Vid montering i ”levande” material (t.

Design PlanoDesign Planohäll för montering i sten- eller granitbänkskivor. Vid montering i ”levande” material (t. ex. trä) ska en inbyggnadsram användas, en fackman bör fräsa ut hålet efter ett schablonmönster.

Design PlanoDesign Planohäll för montering i sten- eller granitbänkskivor. Vid montering i ”levande” material (t. ex. trä) ska en inbyggnadsram användas, en fackman bör fräsa ut hålet efter ett schablonmönster. Ram samt mönster finns som extra tillbehör. Endast till 60 och 80 cm breda hällar.

Visa fler

Från kunskapsbanken

Induktionshäll

Induktionshäll är en teknik som används i modernare spisar för matlagning. Tekniken går ut på att varierande magnetfält från hällen inducerar strömmar i använd kastrull eller stekpanna för att på så vis skapa värme.

Svart

Svart är en riktigt mörk färg som i idealfallet inte drar mot någon annan färg, alltså saknar kulörthet. I det standardiserade färgbeteckningssystemet NCS är svart en av sex elementarfärger och betecknas med S. Till skillnad från kulörta färger kan svart inte definieras genom hänvisning till strålningsvåglängd. Upplevelsen av svart uppstår i stället genom kontrast mot någonting som vi ser som vitt.